• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Roșii

Bine ați venit în Departamentul de Îngrășăminte pentru Tomate, o categorie crucială în magazinul nostru online de grădinărit. Dacă cultivați aceste fructe delicioase (da, roșiile sunt tehnic fructe!), merită să explorați gama noastră de îngrășăminte minerale și organice pentru roșii. Fie că aveți o seră cu diverse soiuri de roșii, câteva plante sub folie neîncălzită sau roșii cherry în ghivece pe balconul dvs., toate aceste plante au nevoi nutriționale similare și semnificative. Îngrășarea regulată este cheia pentru o creștere sănătoasă, o ramificare abundentă și o recoltă bogată de fructe.

De aceea, oferim o gamă largă de produse pentru îngrijirea roșiilor! Descoperiți cele mai bune alegeri, inclusiv îngrășământul 100% organic BIO pentru Tomate și Ardei de la Natura, îngrășământul mineral comprehensiv Florovit pentru Tomate și Ardei, și îngrășământul multiplu Target Eko pentru Plante Aromatice, Tomate și Castraveți, îmbogățit cu humus. Pentru cei care preferă îngrășămintele lichide, luați în considerare îngrășămintele ecologice pentru Tomate și Plante Aromatice de la Substral (concentrat pentru 140 de litri de soluție) sau îngrășământul organic pentru Tomate și Castraveți de la Target. În plus, oferim aditivi de urgență eficienți pentru deficiențe de nutrienți și controlul dăunătorilor: îngrășământul de urgență "Magiczna Siła" (Puterea Magică) pentru Tomate de la Substral și îngrășământul foliar "Zdrowy Pomidor" (Tomat Sănătos) cu Zinc de la Zielony Dom.

Dar asta nu e tot! Extindem continuu selecția noastră de Îngrășăminte pentru Tomate cu produse inovatoare pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărare. Așteptați prețuri accesibile și livrare rapidă la domiciliu. Alegeți din mărci de renume și investiți în îngrășăminte profesionale pentru roșii pentru o creștere echilibrată și recolte bogate de roșii mari, dulci și bogate în vitamine. Vă invităm cu căldură la o călătorie de cumpărături plină de recompense la Garden Seeds Market!