• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Доматени торове

Добре дошли в отдела за Торове за Домати, важна категория в нашия онлайн магазин за градинарство. Ако отглеждате тези вкусни плодове (да, доматите технически са плодове!), стойност има да разгледате нашата гама от минерални и органични торове за домати. Независимо дали имате парник с разнообразни сортове домати, няколко растения под неотопляема фолио или череши домати в саксии на вашата тераса, всички тези растения имат подобни и важни хранителни нужди. Редовното торене е ключът за техния здрав растеж, обилно разклоняване и богато урожай от плодове.

Затова предлагаме разнообразие от продукти за грижа за доматите! Открийте нашите най-добри избори, включително 100% органичен BIO Тор и Пипер от Natura, обширния минерален тор Florovit за Домати и Пипер, и многофункционалния тор Target Eko за Билки, Домати и Краставици, обогатен с хумус. За тези, които предпочитат течни торове, разгледайте екологичните Торове за Домати и Билки на Substral (концентрат за 140 литра разтвор) или органичния Тор за Домати и Краставици на Target. Освен това предлагаме ефективни спешни добавки за недостиг на хранителни вещества и контрол на вредителите: Спешният Тор "Magiczna Siła" (Магическа Сила) от Substral и Листовият Тор "Zdrowy Pomidor" (Здрав Домат) с цинк от Zielony Dom.

Но това не е всичко! Непрекъснато разширяваме нашата гама от торове за домати с иновативни продукти, за да подобрим вашето изживяване при пазаруване. Очаквайте достъпни цени и бърза домашна доставка. Изберете измежду известни марки и инвестирайте в професионални торове за домати, за балансиран растеж и богат урожай от големи, сладки, богати на витамини домати. Сърдечно ви каним на изгодно пазаруване в Garden Seeds Market!

18.40 лв
19.10 лв
22.86 лв
41.58 лв