• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Paradicsom műtrágyák

Üdvözöljük a Paradicsom műtrágya részlegen. Webáruházunk legfontosabb műtrágyakategóriáihoz tartozik. Ha önállóan termeszti ezeket a kiváló zöldségeket (gyümölcsöket), feltétlenül alaposabban meg kell vizsgálnia az ásványi és organikus paradicsomtrágyák választékát. Függetlenül attól, hogy van egy üvegház, tele különféle paradicsomfajtákkal, néhány bokor fűtetlen fóliával borítva, vagy egyszerűen csak cseresznyeparadicsom cserépben az erkélyen - ezeknek a növényeknek hasonló, magas a tápanyagigénye. Rendszeresen meg kell megtermékenyíteni őket, hogy egészségesen, szélesen kormányozzanak és rengeteg gyümölcsöt teremjenek.

Ezért van annyi paradicsomápoló termékünk! Rendelkezünk a legjobb granulált műtrágyákkal, mint például a Natura 100% organikus BIO paradicsom- és borstrágya, a teljes ásványi Florovit paradicsom- és borstrágya, a Target Eko trágya gyógynövényekhez, paradicsom és uborka humusszal, valamint a Target tartós, leghatékonyabb paradicsom , Uborka és gyógynövény műtrágya. Ha inkább folyékony műtrágyákat szeretne, amelyeket öntözéssel adnak be, válassza a Környezetbarát paradicsom- és gyógynövényes műtrágyákat a Substral-ból (koncentrátum 140 liter öntözőoldathoz) vagy a folyékony szerves paradicsom- és uborka-műtrágyát a Target-től. Kiváló, hatékony sürgősségi adalékokat is kínálunk, amelyek tápanyaghiány esetén, valamint a betegségek és kártevők elleni küzdelemben ajánlottak: A Substral "Magiczna Siła" (varázslatos erő) sürgősségi paradicsomtrágya és a "Zdrowy Pomidor" (Egészséges paradicsom) levéltrágya cinkkel Zielony Dom-tól.

Ez messze nem minden, amit kínálunk! Folyamatosan bővítjük paradicsom műtrágya választékunkat új termékekkel annak érdekében, hogy kielégítő vásárlási élményt nyújtsunk Önnek. Garantáljuk a megfizethető árakat és a megfizethető, gyors házhozszállítást. Válasszon termékeket a neves márkák közül, és vásároljon professzionális paradicsomtrágyákat, amelyek kiegyensúlyozott összetétele biztosítja a harmonikus növekedést és a nagy, édes, vitaminokban gazdag gyümölcs dús termését. Szeretettel meghívjuk Önt egy nagyszerű vásárlási körútra a Kerti Magpiacon!