• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Paradicsomra Specializált Műtrágyák

Üdvözöljük a Paradicsomtrágyák osztályában, ami egy kulcsfontosságú kategória az online kertészeti üzletünkben. Ha ezeket a kellemes gyümölcsöket termeszted (igen, a paradicsom technikailag gyümölcs!), akkor érdemes felfedezned ásványi és bio paradicsomtrágyáink kínálatát. Legyen szó különböző paradicsomfajtákkal rendelkező üvegházról, néhány növényről fóliával fedett fólia alatt vagy cseresznyeparadicsomokról edényekben az erkélyeden, mindezen növények hasonló, jelentős táplálkozási igényekkel rendelkeznek. A rendszeres trágyázás a kulcsa az egészséges növekedésnek, a bő ágazatnak és a gazdag termésnek.

Ezért kínálunk széles körű paradicsomápolási termékeket! Fedezze fel legjobb választékunkat, ideértve a 100% bio BIO Paradicsom- és Paprikatrágyát a Natura-tól, a teljes körű Florovit Paradicsom- és Paprikatrágyát és a sokoldalú Target Eko Trágyát Fűszernövényekhez, Paradicsomokhoz és Uborkákhoz, humusszal gazdagítva. Azok számára, akik folyékony trágyát preferálnak, fontolja meg a Substral környezetbarát Paradicsom- és Fűszernövénytrágyáit (140 literes oldat koncentrátumához) vagy a Target szerves Paradicsom- és Uborkatrágyát. Ezenkívül hatékony kiegészítőket is kínálunk tápanyaghiányok és kártevők ellen: a Substral "Magiczna Siła" (Varázserő) Sürgősségi Paradicsomtrágyáját és a Zielony Dom "Zdrowy Pomidor" (Egészséges Paradicsom) Levéltrágyát cinkkel.

De ez még nem minden! Folyamatosan bővítjük Paradicsomtrágyák választékunkat innovatív termékekkel, hogy javítsuk a vásárlási élményét. Számítson megfizethető árakra és gyors házhozszállításra. Válasszon elismert márkáink közül, és fektessen be professzionális paradicsomtrágyákba az egyensúlyban lévő növekedésért és bőséges termésért, nagy, édes, vitaminban gazdag paradicsomokért. Szeretettel meghívjuk Önt egy jutalmas vásárlási utazásra a Garden Seeds Market-en!