Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Парадајз ђубрива

Добродошли у одељење за ђубриво Парадајз. Спада у најважније категорије ђубрива у нашој интернет продавници. Ако сами узгајате ово изврсно поврће (воће, заправо), свакако бисте требали пажљивије погледати наш избор минералних и органских ђубрива од парадајза. Без обзира на чињеницу, ако имате пластеник пун различитих сорти парадајза, неколико грмова под неогреваном фолијом или једноставно неколико парадајза чери у саксијама на балкону - све ове биљке деле сличне, високе нутритивне потребе. Морате их редовно оплођивати како би расли здраво, широко родили и уродили обилним плодом.

Због тога имамо на располагању толико производа за негу парадајза! Имамо најбоља гранулирана ђубрива, попут 100% органског ђубрива БИО парадајз и паприка компаније Натура, целокупно минерално ђубриво Флоровит парадајз и бибер, Таргет Еко ђубриво за биљке, парадајз и краставце са хумусом и Таргет дуготрајан, најефикаснији парадајз , Ђубриво од краставаца и биљака. Ако више волите течна ђубрива која се примењују са заливањем, одаберите еколошка ђубрива парадајза и биљака из Субстрала (концентрат за 140 литара раствора за заливање) или течна органска ђубрива парадајза и краставаца из Таргет-а. Такође нудимо изврсне, ефикасне адитиве за хитне случајеве који се препоручују у случају недостатка хранљивих састојака и у борби против болести и штеточина: Ђубриво за парадајз у нужди „Магицзна Сиłа“ (Магицал Повер) из Субстрала и „Здрови Помидор“ (здраво парадајз) ђубриво за листове са цинком из Зиелони Дома.

Ово далеко није све што нудимо! Стално побољшавамо избор гнојива од парадајза новим производима како бисмо вам пружили задовољавајуће искуство куповине. Гарантујемо приступачне цене и приступачну, брзу доставу до куће. Изаберите производе реномираних марки и купите професионална ђубрива од парадајза, чији уравнотежени састав осигурава хармоничан раст и бујне усеве великог, слатког воћа богатог витаминима. Позвани сте на сјајну куповину на пијаци Гарден Сеедс Маркет!

Nema proizvoda u ovom odeljku