• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tomaattilannoitteet

Tervetuloa Tomaattilannoitteiden osastolle, elintärkeään luokkaan verkkopuutarhaliikkeessämme. Jos viljelet näitä herkullisia hedelmiä (kyllä, tomaatit ovat teknisesti hedelmiä!), kannattaa tutustua valikoimaamme mineraali- ja luomutomaattilannoitteita. Olipa sinulla kasvihuone erilaisilla tomaattilajikkeilla, muutamia kasveja lämmittämättömän kalvon alla tai kirsikkatomaatteja ruukuissa parvekkeellasi, kaikilla näillä kasveilla on samankaltaiset ja merkittävät ravitsemukselliset tarpeet. Säännöllinen lannoitus on avain niiden terveeseen kasvuun, runsaaseen haarautumiseen ja hedelmien runsaaseen satoon.

Siksi tarjoamme laajan valikoiman tomaattien hoitotuotteita! Tutustu suosikkivalintoihimme, mukaan lukien 100% luomu BIO-tomaatti- ja paprikalannoite Natura-lta, kattava mineraalilannoite Florovit tomaateille ja paprikoille sekä monipuolinen Target Eko-lannoite yrtteille, tomaateille ja kurkuille, joka on rikastettu humuksella. Niille, jotka suosivat nestemäisiä lannoitteita, harkitse ympäristöystävällisiä Substral-tomaatti- ja yrttilannoitteita (konsentraattia 140 litraan liuosta) tai Targetin luomutomaatti- ja kurkkulannoitetta. Lisäksi tarjoamme tehokkaita hätälisäaineita ravinteiden puutteisiin ja tuholaisten torjuntaan: Substralin "Magiczna Siła" (Taianomainen Voima) hätätomaattilannoitetta ja Zielony Domin "Zdrowy Pomidor" (Terve Tomaatti) lehtilannoitetta, joka sisältää sinkkiä.

Mutta se ei ole kaikki! Laajennamme jatkuvasti Tomaattilannoitteiden valikoimaamme innovatiivisilla tuotteilla parantaaksemme ostoskokemustasi. Odota kohtuullisia hintoja ja nopeaa kotiinkuljetusta. Valitse tunnetuista tuotemerkeistämme ja sijoita ammattimaisiin tomaattilannoitteisiin tasapainoiseen kasvuun ja suuriin, makeisiin ja vitamiinirikkaisiin tomaattisatoihin. Kutsumme sinut lämpimästi palkitsevalle ostosmatkalle Garden Seeds Marketiin!