• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Tomatgödselmedel

Välkommen till Avdelningen för Tomatgödsel, en avgörande kategori i vår online-trädgårdsbutik. Om du odlar dessa ljuvliga frukter (ja, tomater är tekniskt sett frukter!), är det värt att utforska vårt sortiment av mineral- och ekologiska tomatgödsel. Oavsett om du har en växthus med olika tomatvarianter, några plantor under oförvärmd plast eller körsbärstomater i krukor på din balkong, har alla dessa växter liknande, betydande näringsbehov. Regelbunden gödsling är nyckeln till deras friska tillväxt, riklig förgrening och en rik skörd av frukt.

Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter för tomatvård! Upptäck våra bästa val, inklusive 100% ekologisk BIO Tomato and Pepper Fertilizer från Natura, den omfattande mineraliska Florovit Tomato and Pepper-gödseln och den mångsidiga Target Eko-gödseln för örter, tomater och gurkor, berikad med humus. För de som föredrar flytande gödselmedel, överväga de miljövänliga Tomato and Herb Fertilizers från Substral (koncentrat för 140 liter lösning) eller Organic Tomato and Cucumber Fertilizer från Target. Dessutom tillhandahåller vi effektiva nödtillsatser för näringsbrister och skadedjursbekämpning: Substrals "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) Emergency Tomato Fertilizer och "Zdrowy Pomidor" (Frisk Tomat) Leaf Fertilizer med Zink från Zielony Dom.

Men det är inte allt! Vi utökar kontinuerligt vårt utbud av tomatgödsel med innovativa produkter för att förbättra din shoppingupplevelse. Förvänta dig rimliga priser och snabb hemleverans. Välj bland välkända varumärken och investera i professionella tomatgödsel för balanserad tillväxt och rikliga skördar av stora, söta, vitaminrika tomater. Vi välkomnar dig varmt till en givande shoppingresa på Garden Seeds Market!