• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Behållare, säckar och väskor

Vi är stolta över att presentera vårt breda utbud av behållare, säckar och väskor i alla typer och storlekar - vi har dem alla - med ett prisvärt alternativ för hemleverans. Behöver du en verktygslåda, en containerpåse eller en bensindunk? Du hittar dessa produkter till ett överkomligt pris i vår webbutik. Se själv!

Vår online-trädgårdsbutik erbjuder de mest prisvärda vita polypropenpåsarna, en extremt hållbar och mångsidig produkt som är tillgänglig på stående fot. Det finns många olika storlekar tillgängliga, från 40 x 60 cm (kapacitet 10 kg) till 80 x 125 cm (maxbelastning - 50 kg). Om du behöver säckar för att förvara grönsaker och frukt, välj stickade (raschel) påsar som är perfekta för detta ändamål. Billiga, flexibla och hållbara påsar kommer att skydda dina grödor från att ruttna - kolla in dem! Om du förbereder dig för renovering eller helt enkelt behöver en prisvärd, men stor och hållbar behållare för konstgödsel eller torrfoder, hittar du också de önskade produkterna här. Beställ Big Bag-behållaren (containerpåsen), som är idealisk för att transportera skräp och stora mängder torra varor. Vi har också andra behållare av premiumkvalitet med lås för enkel transport, ärmar för enkel fyllning och tömning, i flera storlekar i lager. Om du letar efter nya lösningar för att lagra trädgårdsredskap och verktyg, hittar du rymliga och stadiga Caliber-verktygslådor och det praktiska uppsättningen brickor - 24 stycken med en väggmonterad tavla, till överkomliga priser här. Behöver du en behållare för att underlätta trädgårdsarbete? Beställ en lättvikts Collapsible-trädgårdskorg med en fjäder - den idealiska lösningen för att lagra klippt gräs, löv eller kvistar.

Garden Seeds Market erbjuder verktygslådor, behållare för torra varor och vätskor, samt hållbara påsar och säckar tillverkade av material godkända för trädgårds- och jordbruksbruk. Beställ högkvalitativa produkter från ledande europeiska producenter online med ett prisvärt leveransalternativ. Du är mer än välkommen att gå med i vår gemenskap!

105.59 kr
105.59 kr
115.97 kr
130.85 kr
264.26 kr
308.53 kr
316.18 kr
323.24 kr