Bekas dan beg

Kami dengan ini menawarkan bekas, beg dan karung semua jenis dan saiz - kami mempunyai mereka semua - dengan pilihan penghantaran rumah yang berpatutan. Perlukah kotak peralatan, beg sampah atau petrol petrol? Anda akan menemui produk ini pada harga yang berpatutan di kedai kami. Lihatlah sendiri!

Kedai taman dalam talian kami menawarkan beg polipropilena putih yang paling berpatutan, produk yang sangat tahan lama dan pelbagai guna yang boleh didapati di tangan. Terdapat banyak saiz yang berbeza, dari 40 x 60 cm (kapasiti 10 kg) hingga 80 x 125 cm (beban maksimum - 50 kg). Jika anda memerlukan beberapa karung untuk menyimpan sayuran dan buah-buahan, pilih beg rajutan (raschel) yang sesuai untuk tujuan ini. Beg murah, fleksibel dan tahan lama akan melindungi tanaman anda daripada membusuk - semak mereka! Jika anda bersedia untuk membaik pulih atau hanya memerlukan bekas yang murah, tahan lama dan tahan lama untuk baja buatan atau pakan kering, anda juga akan menemui produk yang diinginkan di sini. Perintahkan beg karung besar (tempat sampah), yang sesuai untuk mengangkut serpihan dan jumlah barang kering yang banyak. Kami mempunyai beg bekas premium berkualiti tinggi dengan selak untuk memudahkan pengangkutan, lengan untuk mengisi dan mengosongkan mudah, dalam beberapa saiz dalam stok juga. Sekiranya anda mencari penyelesaian baru untuk menyimpan aksesori dan alat-alat kebun, anda akan menemui kotak alat kaliber yang tebal dan kukuh dan Set bungkusan praktikal - 24 keping dengan papan dipasang di dinding, dengan harga yang berpatutan di sini. Perlukan bekas untuk sampah yang akan memudahkan kerja berkebun? Atur keranjang taman Lipat yang ringan dengan mata air - penyelesaian yang ideal untuk menyimpan rumput, dedaun atau ranting.

Garden Seeds Market menawarkan kotak peralatan, bekas untuk barangan dan cecair kering, serta beg tahan karat dan karung yang diperbuat daripada bahan yang dibenarkan untuk kegunaan taman dan pertanian. Perintahkan produk berkualiti tinggi dari pengeluar utama Eropah dalam talian dengan pilihan penghantaran murah. Anda lebih dihargai untuk menyertai komuniti kami!

RM42.24
RM42.24