• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tárolóeszközök és zsákok

Örömmel mutatjuk be széles körű tárolóeszközeinket és zsákokat, amelyek különféle típusokban és méretekben elérhetők - mindent megtalál nálunk - és kedvező áron kínálunk otthoni szállítási lehetőséget. Szüksége van egy szerszámosládára, egy konténerzsákkra vagy benzintartályra? Ezeket a termékeket versenyképes áron megtalálja online kertészeti üzletünkben. Fedezze fel a tökéletes megoldást kertészeti igényeihez még ma!

Online kertészeti üzletünk a legkedvezőbb árú fehér polipropilén zsákokat kínálja, amelyek kivételes tartósságuk és sokoldalúságuk miatt ismertek. Ezek a termékek azonnal elérhetők és számos méretben kaphatók, 40 x 60 cm-től (10 kg kapacitás) 80 x 125 cm-ig (maximális terhelés - 50 kg). Ha zacskókat keres zöldségek és gyümölcsök tárolásához, javasoljuk hálós (raschel) zsákokat, amelyek kifejezetten erre a célra lettek tervezve. Ezek a kedvező árú, rugalmas és tartós zsákok hatékonyan védenek meg a rothadástól - próbálja ki! Ha felújításra készül, vagy egyszerűen szüksége van egy kedvező árú, de nagy és strapabíró tárolóra műtrágyához vagy száraz takarmányhoz, itt megtalálja a kívánt termékeket. Rendelje meg a Big Bag konténerzsákot (konténerzsákot), amely ideális a hulladék és nagy mennyiségű száraz áru szállításához. Raktáron tartunk más prémium minőségű konténerzsákokat is, zárral a könnyű szállításhoz és ujjakkal a könnyű töltéshez és ürítéshez, több méretben. Ha új megoldásokat keres a kertészeti kiegészítők és eszközök tárolásához, megtalálja a tágas és erős Caliber szerszámosládákat, valamint a gyakorlati tálca készletet - 24 darabot falra szerelhető táblával, kedvező áron. És ha szüksége van egy tárolóra a kertészkedési feladatok egyszerűsítéséhez, ne habozzon megrendelni a könnyűsúlyú összecsukható kertészeti kosarat rugóval - az ideális megoldás a lenyírt fű, levelek vagy ágak tárolásához.

A Garden Seeds Market szerszámosládákat, tárolótartályokat száraz áruhoz és folyadékokhoz, valamint tartós zsákokat és zsákokat kínál olyan anyagokból, amelyeket kertészkedéshez és mezőgazdasági használathoz engedélyeztek. Magas minőségű termékeket rendelhet vezető európai gyártóktól online, költséghatékony szállítási lehetőségekkel. Szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon kertészeti közösségünkhöz!