Контејнери и торбе

Овиме нудимо контејнере, торбе и вреће свих врста и величина - имамо их све - са приступачном опцијом доставе на кућну адресу. Треба вам кутија за алате, врећа за смеће или кантер за бензин? Ове производе ћете пронаћи по приступачној цени у нашој продавници. Уверите се и сами!

Наша интернет продавница у врту нуди најповољније беле полипропиленске кесе, изузетно издржљив и вишенаменски производ који је доступан изван руке. На располагању је много различитих величина, од 40 к 60 цм (капацитет 10 кг) до 80 к 125 цм (максимално оптерећење - 50 кг). Ако вам требају неке вреће за одлагање поврћа и воћа, одаберите плетене (рашпело) врећице које су идеално за ову сврху. Јефтине, флексибилне и издржљиве кесице заштитит ће ваше усјеве од труљења - провјерите их! Ако се припремите за обнову или вам је једноставно потребан приступачан, али велики и издржљив контејнер за вештачка ђубрива или сува сточна храна, овде ћете такође пронаћи жељене производе. Наручите врећу за контејнере Биг Баг (смеће) која је идеална за превоз отпадака и великих количина суве робе. Имамо и друге вреће контејнера врхунског квалитета са засунима за лак транспорт, рукаве за лако пуњење и пражњење, у неколико величина такође на лагеру. Ако тражите нова решења за чување баштенског прибора и алата, овде ћете пронаћи простране и чврсте кутије за алат калибра и практични сет тепсија - 24 комада са зидном плочом, по повољним ценама. Потребан вам је контејнер за отпад који ће олакшати баштованство? Наручите лагану баштенску корпу са опругом - идеално решење за чување покошене траве, лишћа или гранчица.

Гарден Сеедс Маркет нуди кутије за алате, посуде за суву робу и течности, као и трајне кесе и вреће од материјала дозвољених за употребу у башти и пољопривреди. Наручите висококвалитетне производе водећих европских произвођача путем Интернета уз јефтину опцију испоруке. Ви сте више него добродошли да се придружите нашој заједници!

1,196.67 din
1,196.67 din