• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kontejneri i torbe

Ponosno vam predstavljamo našu široku paletu kontejnera i torbi, dostupnih u različitim tipovima i veličinama - mi ih imamo sve - i nudimo povoljnu dostavu na vašu adresu. Trebate li kutiju za alat, vreću za smeće ili kanistar za benzin? Ove proizvode pronaći ćete po konkurentnim cijenama u našoj online trgovini za vrtlarstvo. Otkrijte savršeno rješenje za svoje potrebe u vrtlarstvu danas!

Naša online trgovina za vrtlarstvo nudi najpovoljnije bijele vreće od polipropilena, poznate po izvanrednoj trajnosti i višenamjenskoj upotrebi. Ovi proizvodi su odmah dostupni i dolaze u različitim veličinama, od 40 x 60 cm (kapacitet 10 kg) do 80 x 125 cm (maksimalna nosivost - 50 kg). Ako trebate vreće za čuvanje povrća i voća, preporučujemo naše pletene (raschel) vreće posebno dizajnirane za tu svrhu. Jeftine, fleksibilne i izdržljive vreće učinkovito će zaštititi vaše usjeve od truljenja - isprobajte ih! Bez obzira pripremate li se za renoviranje ili jednostavno trebate povoljan, ali velik i izdržljiv spremnik za umjetna gnojiva ili suhu hranu, pronaći ćete željene proizvode ovdje. Naručite Big Bag spremnik (kontejner), idealan za prijevoz otpada i velike količine suhe robe. Također imamo druge vreće za kontejnere vrhunske kvalitete s kopčama za lak prijevoz i rukavicama za jednostavno punjenje i pražnjenje, dostupne u više veličina. Ako tražite inovativna rješenja za pohranu dodataka i alata za vrt, istražite prostrane i čvrste Caliber kutije za alat, kao i praktični set ladica - 24 komada s zidno montiranom pločom, po povoljnim cijenama. Ako vam treba spremnik za olakšavanje vrtlarskih poslova, slobodno naručite našu lagano prenosivu vrtlaricu s oprugom - savršeno rješenje za čuvanje pokošene trave, lišća ili grančica.

Na Garden Seeds Marketu nudimo kutije za alat, spremnike za suhe i tekuće proizvode, kao i izdržljive vreće i torbe iz materijala odobrenih za upotrebu u vrtlarenju i poljoprivredi. Kvalitetne proizvode od vodećih europskih proizvođača možete naručiti online, uz povoljne opcije dostave. Toplo vas pozivamo da se pridružite našoj zajednici vrtlara!

8.98
11.12