• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Контейнери и чанти

Имаме гордостта да представим нашия широк асортимент от контейнери и чанти, налични в различни видове и размери. Имаме всичко необходимо и предлагаме удобна доставка до вашия дом на достъпни цени. Независимо дали имате нужда от инструментална кутия, чанта за строителни отпадъци или канистра за бензин, ще намерите тези продукти на конкурентни цени в нашия онлайн магазин за градинарство. Открийте идеалното решение за вашите градинарски нужди днес!

Онлайн магазинът ни за градинарство предлага най-бюджетните бели чанти от полипропилен, известни с изключителната си издръжливост и универсалност. Тези продукти са лесно достъпни и се предлагат в различни размери, от 40 x 60 см (с вместимост от 10 кг) до 80 x 125 см (с максимална товароподемност от 50 кг). Ако търсите чували за съхранение на зеленчуци и плодове, препоръчваме нашите плетени чували (raschel), специално създадени за тази цел. Тези достъпни, гъвкави и издръжливи чанти ще защитят вашия урожай ефективно от гниене - опитайте ги! Независимо дали се подготвяте за обновление или просто имате нужда от достъпен, просторен и здрав контейнер за изкуствени торове или сухи фуражи, ще намерите перфектните продукти точно тук. Обмислете поръчването на нашия голям контейнер (дъмпер) за боклук, идеален за пренасяне на строителни материали и големи количества сухи стоки. Имаме също разнообразие от качествени контейнерни чанти на склад, оборудвани с щипки за лесно пренасяне и ръкави за удобно зареждане и изпразване, налични в няколко размера. Ако търсите иновативни решения за съхранение на аксесоари за градина и инструменти, изследвайте нашите вместими и здрави инструментални кутии Caliber, както и нашия практичен комплект от тави - 24 броя с монтажна дъска, всички предлагани на достъпни цени. И ако ви трябва контейнер, за да улесните работата си в градината, не се колебайте да поръчате нашата лека кошница за градина с пружина - идеалното решение за съхранение на косена трева, листа или клони.

В Garden Seeds Market предлагаме инструментални кутии, контейнери за сухи и течни стоки, и издръжливи чанти и чували, изработени от материали, одобрени за употреба в градината и селското стопанство. Можете да поръчате висококачествени продукти от водещи европейски производители онлайн, с налични икономични опции за доставка. С топло приглашение ви каним да станете част от нашата градинарска общност!

17.95 лв
17.95 лв
19.72 лв
22.25 лв
52.45 лв
53.75 лв
54.95 лв
59.05 лв