Populært produkt Dette produktet ble sist kjøpt for 6 time siden.

Flower Energy blomstrende planters gjødsel i en hendig applikator - Target - 35 ml -

30.29 kr
Antall kjøpere: 87
019946
På lager
+

Blomsterenergiens gjødsel i en hendig applikator er et innovativt produkt som inneholder det komplette settet med grunnleggende, komplementære næringsstoffer. Den forsyner planter med mineraler som er nødvendige for sunn vekst og upåklagelig utseende. Den langsiktige driften av ampullen garanterer balansert, gradvis befruktning. Hovedfordelen med produktet ligger i det ekstra middelet som produktet inneholder. En metabolsk aktivator lar plantene raskt absorbere næringsstoffer og bruke dem mer effektivt. Et riktig matet rotsystem fungerer mer effektivt. Næringsstoffene fordeles jevnt og når hvert hjørne av planten i lignende metning. Den presenterte applikatoren er enkel å bruke. Selvutløserbeholderen må kun stikkes ned i jorden i potten.

Flower Energy-gjødselen er beregnet på blomstrende planter, som navnet antyder. Den innovative formen på preparatet sikrer rikelig vekst, lang og sprudlende blomstring og eksepsjonell intensitet av blomster- og bladfarger. Det forbedrer plantenes kraft, deres generelle tilstand og helse.

Bruk en applikator for hver plante. Den vil mate planten, ved gradvis å frigjøre væsken, i en måned.

Flower Energy-ampuller bør brukes hele sesongen, fra mars til september. Det er en av de mest praktiske og enkle å påføre befruktningsformer. Produktet vi tilbyr her er allsidig og kan brukes med alle arter og varianter av blomstrende grønne planter. Dens aktive forbindelser tilføres plantevev i fire uker, noe som sikrer langtidseffekter. Denne gjødselen gir effektivt næring til plantene og sikrer deres utmerkede, sunne utseende og saftige grønne farge på bladene.

Prisen gjelder for én Flower Energy gjødselampulle fra Target.