Benih Tembikai

Anda pasti perlu memerintahkan biji tembikai, jika anda bermimpi buah berair, lazat dan manis. Kedai online kami menawarkan pelbagai jenis kultivar tembikai, contohnya "Janosik" yang menghasilkan buah dengan daging kuning ditutup dengan kulit hijau. "Zloto Wolicy" juga boleh membangkitkan minat anda - ia mengandungi buah kuning emas dengan daging merah. Berbagai "buah" tembikai "Bingo" menghasilkan buah dengan kulit berwarna hijau dan merah jambu merah. Berbagai "Rosario" sangat sesuai untuk keadaan cuaca yang sering buruk dan akan menghasilkan buah bahkan dalam suhu yang lebih rendah.

Semua varieti tembikai yang terdapat di kedai taman kami boleh berkembang dengan pesat dalam iklim yang sederhana. Kami menawarkan biji tembikai berkualiti tinggi dengan kapasiti percambahan yang tinggi, apa yang menjamin penanaman yang berjaya dan tanaman buah yang kaya.

Penanaman dan penjagaan yang betul membantu semangka menghasilkan buah-buahan yang besar, berair, aromatik dan lazat yang merupakan ganjaran untuk kerja keras kita. Bergantung pada kultivar dan cuaca, satu tumbuhan boleh menanggung tiga hingga enam buah. Semangka adalah sayuran yang indah dengan rasa yang sangat baik. Ia akan membantu anda menghilangkan dahaga kerana ia mengandungi 90 peratus air. Ia juga merupakan sumber yang kaya dengan mineral, fosforus, kalium dan besi antara lain, asid folik dan vitamin C dan B. Semangka dengan kualiti pembentukan asasnya juga menyokong sistem pencernaan kita.