• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vesimeloni siemenet

Sinun kannattaa ehdottomasti tilata vesimeloni siemenet, jos haaveilet mehukkaista, herkullisista ja makeista hedelmistä. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman vesimelonilajikkeita. Esimerkiksi "Janosik"-lajike tuottaa keltaista hedelmälihaa ja vihreää kuorta. "Zloto Wolicy" saattaa myös kiinnostaa sinua – se tuottaa kelta-kultaista hedelmää punaisella hedelmälihalla. "Bingo"-lajike tuottaa hedelmiä, joilla on vihreä-valkoinen kuori ja vaaleanpunainen-punainen hedelmäliha. "Rosario"-lajike soveltuu erityisen hyvin usein epäsuotuisiin sääolosuhteisiimme ja kehittää hedelmiä myös alhaisemmissa lämpötiloissa.

Kaikki vesimeloni siemenet, jotka ovat saatavilla puutarhakaupassamme, voidaan menestyksekkäästi kasvattaa lauhkeassa ilmastossa. Tarjoamme korkealaatuisia vesimeloni siemeniä, joilla on korkea itävyysaste, mikä takaa onnistuneen viljelyn ja runsaan sadon.

Oikea viljely ja hoito auttavat vesimelonit tuottamaan suuria, mehukkaita, aromaattisia ja herkullisia hedelmiä, jotka ovat palkinto kovasta työstäsi. Lajikkeesta ja sääolosuhteista riippuen yksi kasvi voi tuottaa kolmesta kuuteen hedelmää. Vesimeloni ei ole vain ihana vihannes; se on myös makuvoimainen hedelmä, joka auttaa sammuttamaan janosi, koska se koostuu 90 prosentista vettä. Lisäksi se on rikas mineraalilähde, kuten fosfori, kalium ja rauta, sekä foolihappo ja C- ja B-vitamiinit. Vesimelonin emäksiset ominaisuudet tukevat myös ruoansulatusjärjestelmäämme.