• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme lubenice

Definitivno biste trebali naručiti sjeme lubenice ako sanjate o sočnim, ukusnim i slatkim plodovima. Naša internetska trgovina nudi širok izbor kultivara lubenice. Na primjer, sorta "Janosik" proizvodi plodove sa žutim mesom pokrivenim zelenom korom. "Zloto Wolicy" također bi mogla privući vašu pažnju - daje žuto-zlatne plodove sa crvenim mesom. Sorta lubenice "Bingo" proizvodi plodove sa zeleno-bijelom korom i ružičasto-crvenim mesom. Sorta "Rosario" je posebno prilagođena našim često nepovoljnim vremenskim uvjetima i razvijat će plodove čak i na nižim temperaturama.

Sve sorte lubenica dostupne u našoj vrtnoj trgovini mogu se uspješno uzgajati u umjerenom klimatu. Nudimo visokokvalitetno sjeme lubenice s visokim kapacitetom klijanja, što jamči uspješan uzgoj i bogate plodove.

Pravilna kultivacija i njega pomažu lubenicama proizvesti velike, sočne, aromatične i ukusne plodove koji su nagrada za vaš težak rad. Ovisno o sorti i vremenskim uvjetima, jedna biljka može donijeti od tri do šest plodova. Lubenica nije samo predivno povrće; to je i voće puno okusa koji će vam pomoći utažiti žeđ, jer se sastoji od 90% vode. Osim toga, bogat je izvor minerala kao što su fosfor, kalij i željezo, kao i folna kiselina i vitamini C i B. Sa svojim baznim kvalitetama, lubenica također podržava naš probavni sustav.