• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de pepene

Cu siguranță ar trebui să comandați semințe de pepene dacă visați la fructe suculente, delicioase și dulci. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de soiuri de pepene. De exemplu, soiul "Janosik" produce fructe cu pulpă galbenă acoperită de o coajă verde. "Zloto Wolicy" ar putea să vă stârnească și interesul – acesta dă fructe galben-aurii cu pulpă roșie. Varitatea "Bingo" produce fructe cu coajă verde-albă și pulpă roz-roșie. Soiul "Rosario" este deosebit de potrivit pentru condițiile noastre meteorologice adesea nefavorabile și va dezvolta fructe chiar și la temperaturi mai scăzute.

Toate varietățile de pepene disponibile în magazinul nostru de grădinărit pot fi cultivate cu succes într-un climat temperat. Oferim semințe de pepene de înaltă calitate, cu o rată mare de germinare, garantând o cultivare de succes și recolte bogate de fructe.

O cultivare și îngrijire corespunzătoare ajută pepenii să producă fructe mari, suculente, aromate și delicioase, care reprezintă recompensa pentru munca grea depusă. În funcție de soi și de condițiile meteorologice, o plantă poate da între trei și șase fructe. Pepenele nu este doar o legumă minunată; este, de asemenea, un fruct plin de aromă care ajută la stinsul setei, fiind compus în proporție de 90% din apă. În plus, este o sursă bogată de minerale precum fosforul, potasiul și fierul, precum și de acid folic și vitaminele C și B. Cu proprietățile sale alcalinizante, pepenele ajută și la susținerea sistemului nostru digestiv.