• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Watermeloen zaden

Je moet absoluut watermeloen zaden bestellen als je droomt van sappige, heerlijke en zoete vruchten. Onze online winkel biedt een breed assortiment aan watermeloenvariëteiten. Bijvoorbeeld, de "Janosik" variëteit produceert vruchten met geel vruchtvlees en een groene schil. "Zloto Wolicy" kan ook je interesse wekken - deze variëteit draagt geelgouden vruchten met rood vruchtvlees. De "Bingo" variëteit van watermeloen produceert vruchten met een groen-witte schil en roze-rood vruchtvlees. De "Rosario" variëteit is bijzonder goed geschikt voor ons vaak ongunstige weer en zorgt voor vruchtontwikkeling, zelfs bij lagere temperaturen.

Alle watermeloenvariëteiten die beschikbaar zijn in onze tuinwinkel kunnen succesvol worden gekweekt in een gematigd klimaat. Wij bieden hoogwaardige watermeloen zaden met een hoge kiemkracht, wat een succesvolle teelt en overvloedige vruchtopbrengsten garandeert.

De juiste teelt en zorg helpen watermeloenen om grote, sappige, aromatische en heerlijke vruchten te produceren, die de beloning zijn voor je harde werk. Afhankelijk van de variëteit en de weersomstandigheden kan één plant tussen de drie en zes vruchten dragen. Watermeloen is niet alleen een prachtige groente; het is ook een smaakvolle vrucht die helpt je dorst te lessen, aangezien het voor 90 procent uit water bestaat. Daarnaast is het een rijke bron van mineralen zoals fosfor, kalium en ijzer, evenals foliumzuur en de vitaminen C en B. Met zijn base-vormende eigenschappen ondersteunt watermeloen ook ons spijsverteringssysteem.