• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от диня

Ако мечтаете за сочни, вкусни и сладки плодове, без съмнение трябва да поръчате семена от диня. Нашият онлайн магазин предлага широк избор на сортове дини. Например, сортът „Яношик“ произвежда плодове с жълта месеста част, покрита със зелена кора. „Злато Волицки“ също може да привлече вниманието ви - този сорт носи жълто-златисти плодове с червена месеста част. Вариантът „Бинго“ на диня произвежда плодове със зелено-бяла кора и розово-червена месеста част. Сортът „Розарио“ е особено подходящ за често неблагоприятните ни климатични условия и ще развива плодове дори при по-ниски температури.

Всички сортове дини, налични в нашия градински магазин, могат успешно да се отглеждат в умерен климат. Предлагаме семена от диня с висока кълняемост, което гарантира успешно отглеждане и обилни реколти.

Правилната култивация и грижа помагат на дините да произвеждат големи, сочни, ароматни и вкусни плодове, които са наградата за вашия труд. В зависимост от сорта и климатичните условия, едно растение може да даде от три до шест плода. Динята не е просто прекрасно зеленчук; тя е също така плод, пълен с вкус, който ще ви помогне да утолите жаждата си, тъй като се състои от 90 процента вода. Освен това, тя е богат източник на минерали като фосфор, калий и желязо, както и на фолиева киселина и витамини C и B. Със своите алкални качества, динята също подкрепя нашата храносмилателна система.

-52%
1.56 лв 3.27 лв
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
-40%
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
2.96 лв 4.94 лв
Промоцията приключва
3.96 лв 6.60 лв
Промоцията приключва
Семена на диня - селекция от 4 сорта - -40%
10.30 лв 17.16 лв
Промоцията приключва