• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vattenmelonfrön

Du bör definitivt beställa vattenmelonfrön om du drömmer om saftiga, läckra och söta frukter. Vår webbshop erbjuder ett brett urval av vattenmelonsorter. Till exempel producerar sorten "Janosik" frukt med gult kött som är täckt av en grön skal. "Zloto Wolicy" kan också väcka ditt intresse – den ger guldgula frukter med rött kött. Sorten "Bingo" producerar frukt med en grönvit skal och rosa-rött kött. Sorten "Rosario" är särskilt lämplig för vårt ofta ogynnsamma klimat och garanterar fruktutveckling även vid lägre temperaturer.

Alla vattenmelonsorter som finns tillgängliga i vår trädgårdsbutik kan framgångsrikt odlas i ett tempererat klimat. Vi erbjuder högkvalitativa vattenmelonfrön med hög groningskapacitet, vilket garanterar framgångsrik odling och rika fruktskördar.

Rätt odling och vård hjälper vattenmeloner att producera stora, saftiga, aromatiska och läckra frukter, vilka är belöningen för ditt hårda arbete. Beroende på sort och väderförhållanden kan en planta bära mellan tre och sex frukter. Vattenmelon är inte bara en underbar grönsak; det är också en smakrik frukt som hjälper dig att släcka törsten, eftersom den består av 90 procent vatten. Dessutom är det en rik källa till mineraler som fosfor, kalium och järn, samt folsyra och vitaminerna C och B. Med sina basbildande egenskaper stöder vattenmelon också vårt matsmältningssystem.