• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Görögdinnye vetőmag

Mindenképpen rendelj görögdinnye vetőmagot, ha lédús, finom és édes gyümölcsökről álmodsz. Online áruházunk széles választékot kínál görögdinnye fajtákból. Például a "Janosik" fajta olyan gyümölcsöket termel, amelyek sárga hússal és zöld héjjal rendelkeznek. A "Zloto Wolicy" is felkeltheti az érdeklődésed – ez arany-sárga gyümölcsöket termel piros hússal. A "Bingo" fajta gyümölcsöi zöld-fehér héjjal és rózsaszín-piros hússal rendelkeznek. A "Rosario" fajta különösen jól alkalmazkodik gyakran kedvezőtlen időjárási körülményeinkhez, és még alacsonyabb hőmérsékleteken is képes gyümölcsöt termelni.

Minden görögdinnye fajta, amelyet kertészeti áruházunkban kínálunk, sikeresen termeszthető mérsékelt éghajlaton. Magas minőségű görögdinnye vetőmagot kínálunk magas csírázási képességgel, amely garantálja a sikeres termesztést és bőséges gyümölcs hozamot.

A megfelelő termesztés és gondozás segít a görögdinnyének nagy, lédús, aromás és finom gyümölcsöt termelni, ami a kemény munkánk jutalma. A fajtától és az időjárási körülményektől függően egy növény háromtól hat gyümölcsig teremhet. A görögdinnye nem csak egy csodálatos zöldség; az is egy ízletes gyümölcs, amely segít az oltani szomjúságunkat, mivel 90 százalékban áll vízből. Ezenkívül gazdag ásványi anyagokban, például foszforban, káliumban és vasban, valamint folsavban és C- és B-vitaminokban. Alkalikus tulajdonságaival a görögdinnye támogatja az emésztőrendszerünket is.