• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Görögdinnye vetőmag

A görögdinnye magokat feltétlenül meg kell rendelni, ha lédús, ízletes és édes gyümölcsökről álmodik. Online áruházunk széles választékát kínálja a görögdinnye fajtáknak, például a „Janosik”, amely zöldhéjjal borított sárga húsú gyümölcsöt termel. A „Zloto Wolicy” is felkeltheti érdeklődését - sárga-arany gyümölcsöt visel piros hússal. A „Bingo” görögdinnye fajta zöld-fehér héjjal és rózsaszínű-vörös hússal termel gyümölcsöt. A „Rosario” fajta különösen kedvezőtlen időjárási körülményeinkhez igazodik, és alacsonyabb hőmérsékleten is gyümölcstermesztést eredményez.

A görögdinnye fajtáinkban elérhető valamennyi görögdinnyefajtát mérsékelt éghajlatban sikeresen lehet termeszteni. Magas csírázási képességgel rendelkező, kiváló minőségű görögdinnye magokat kínálunk, ami garantálja a sikeres termesztést és a gazdag gyümölcsnövényeket.

A görögdinnye megfelelő termesztési és ápolási segédeszközei nagy, lédús, aromás és finom gyümölcsöket hoznak létre, amelyek a kemény munkánkért járó jutalom. A fajtától és az időjárástól függően egy növény három-hat gyümölcsöt viselhet. A görögdinnye csodálatos zöldség, kiváló ízű. Ez segít megállítani a szomjúságot, mivel a víz 90% -a. Az ásványi anyagok, foszfor, kalium és vas gazdag forrása többek között a folsav és a C és B vitaminok. A görögdinnye alapformáló tulajdonságaival is támogatja az emésztőrendszert.