• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Универсални торове

Ако не знаете, какъв продукт да изберете за вашите растения, използването на универсалните торове е най-добрият и в същото време най-безопасният вариант. Продуктите, принадлежащи към тази категория, са напълно подходящи за грижи за декоративни видове, засадени в саксии и в градината, но можете също да храните зеленчукови и овощни растения с тях. Универсалните торове съдържат всички основни макронутриенти, необходими на растенията за отглеждане и добив на култури (азот, фосфор и калий) и допълнително са обогатени с микроелементи (калций, магнезий, желязо и цинк, за да назовем само няколко), които подобряват тяхната жизненост и увеличават тяхната съпротива.

В нашето предложение ще намерите универсални минерални и органични, обогатени с хумус или вермикомпост торове. Тези продукти правят почвата плодородна и подобряват нейната структура. Не пропускайте BIO засаждане, пресаждане и универсален тор в чаша. Смятаме, че трябва да подготвите почвата за засаждане на нови дървета или цъфтящи растения с точно този продукт.

На склад имаме и висококачествен гранулиран тор от коне, крави и пилета. Ще ви бъде полезен при торене на всички видове растения, които бихте могли да отглеждате. Искате ли вашите дървета да дават дори по-богати култури от обикновено? Изберете незаменимата универсална микориза, която увеличава абсорбиращата повърхност на корените.

Ние също така предлагаме популярни универсални течни торове, които предлагат незабавни резултати, като Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermicompost, Guano от Zielony Dom и Biopon универсален тор, който осигурява интензивен растеж на растенията. Ако търсите аварийните торове за растения, които показват недостиг на хранителни вещества (зачервяване на иглите, пожълтяване на листата, деформация на листата), поръчайте някои от линията продукти "Magiczna Siła" (Magical Power) от Substral или подмладяващия тор от Сумин.

Универсалната тор за мъгла и универсални торове от Zielony Dom и концентрираният тор за субстрални домашни и балконски растения ще ви помогнат да се грижите правилно за най-взискателните растения в саксии и балкони. Всички горепосочени продукти и интригуващите новодошли могат да бъдат закупени на конкурентни цени с достъпна доставка до дома в нашия магазин. Просто сравнете нашата оферта с това, което други онлайн магазини имат на склад и вижте, че наистина си струва да пазарувате тук. Широкият избор от оригинални универсални торове от известни производители е във вашето схващане сега. Не се колебайте и разгледайте този трезор!

7.00 лв
12.95 лв
14.50 лв
15.30 лв