• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Универсални торове

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете за вашите растения, изборът на универсални торове е най-добрата и най-сигурна опция. Продуктите в тази категория са идеални за грижа за декоративни видове растения, независимо дали са посадени в саксии или градини. Те също така са подходящи за хранене на зеленчуци и плодови растения. Универсалните торове предоставят всички основни макроелементи (азот, фосфор и калий), необходими за растежа на растенията и добива на реколтата. Освен това те са обогатени с микроелементи (като калций, магнезий, желязо и цинк), които повишават жизнеността на растенията и имунитета им срещу болести.

Нашето предложение включва минерални и органични универсални торове, обогатени с хумус или червеен тор. Тези продукти подобряват плодородието на почвата и нейната структура. BIO Тор за Засаждане, Пресяване и Универсален тор в чаша е изключителен избор за подготовката на почвата за нови дървета или цветя.

Също така предлагаме висококачествени гранулирани торове от конски, кравски и пилешки тор, които са полезни за торене на всички видове растения. Искате ли дърветата ви да дават по-богати реколти? Опитайте незаменимия Универсален Микоризен, който разширява площта за абсорбция на корените.

Нашата гама включва също популярни течни универсални торове за незабавни резултати, като Nitrofoska, MAX-HUMVIT Вермикомпост, Гуано от Zielony Dom и Универсален тор Biopon за интензивен растеж на растенията. За растения, които показват дефицит на хранителни вещества (като кафяви игли, жълти листа, деформации на листата), разгледайте продуктите "Магическа Сила" от Substral или Възстановяващия тор на Sumin.

За грижа за изискани растения в саксии и на балкона разгледайте Универсалния Тор във вид на спрей и Торовите Пръчки от Zielony Dom или концентрирания Универсален Тор за Домашни и Балконски Растения от Substral. Предлагаме широк спектър универсални торове от утвърдени производители на конкурентни цени, с достъпна доставка до дома. Сравнете нашето предложение с други онлайн магазини и ще видите стойността в пазаруването при нас. Не се колебайте да разгледате нашата обширна колекция!

7.00 лв
11.35 лв
15.30 лв