• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor alle doeleinden

Als je niet zeker weet welk product je moet kiezen voor je planten, is het selecteren van universele meststoffen de beste en veiligste optie. Producten in deze categorie zijn ideaal voor het verzorgen van sierplanten, of ze nu in potten of tuinen zijn geplant. Ze zijn ook geschikt voor het voeden van groente- en fruitplanten. Universele meststoffen leveren alle essentiële macronutriënten (stikstof, fosfor en kalium) die nodig zijn voor de groei van planten en de opbrengst van gewassen. Bovendien zijn ze verrijkt met micronutriënten (zoals calcium, magnesium, ijzer en zink) die de vitaliteit van planten verbeteren en de weerstand vergroten.

Ons assortiment omvat minerale en organische universele meststoffen, verrijkt met humus of vermicompost. Deze producten verbeteren de bodemvruchtbaarheid en structuur. De BIO Plant-, Verplant- en Universele Meststof in een cup is een uitstekende keuze voor het voorbereiden van de grond voor nieuwe bomen of bloeiende planten.

We hebben ook hoogwaardige granulaire mest van paarden, koeien en kippen, nuttig voor het bemesten van alle soorten planten. Wil je dat je bomen rijker oogsten opleveren? Probeer de onmisbare Universele Mycorrhiza, die het absorberende oppervlak van de wortels vergroot.

Ons assortiment omvat ook populaire vloeibare universele meststoffen voor onmiddellijke resultaten, zoals Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermicompost, Guano van Zielony Dom en Biopon Universele Meststof voor intense plantengroei. Voor planten die tekorten aan voedingsstoffen vertonen (bruine naalden, vergelende bladeren, misvorming van het blad), overweeg de "Magische Kracht" producten van Substral of Sumin's Verjongende Meststof.

Om zorg te dragen voor veeleisende pot- en balkonplanten, verken de Universele Meststof Spray en Meststof Sticks van Zielony Dom, of de geconcentreerde Substral Huis- en Balkonplant Meststof. Wij bieden een breed scala aan universele meststoffen van gerenommeerde fabrikanten tegen concurrerende prijzen, met betaalbare thuisbezorging. Vergelijk ons assortiment met andere online winkels en zie de waarde van winkelen bij ons. Aarzel niet om onze uitgebreide collectie te bekijken!

5.68
7.65