• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Univerzális Műtrágyák

Ha nem vagy biztos abban, melyik terméket válaszd növényeid számára, akkor az univerzális műtrágyák kiválasztása a legjobb és legbiztonságosabb választás. Ezek a kategóriába tartozó termékek ideálisak dísznövények gondozására, legyenek azok cserépben vagy kertben ültetve. Emellett alkalmasak zöldség- és gyümölcstermesztéshez is. Az univerzális műtrágyák minden alapvető makroelemet (nitrogén, foszfor és kálium) tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a növények növekedéséhez és a termés hozamához. Ezen felül mikroelemekkel (kalcium, magnézium, vas és cink) vannak gazdagítva, amelyek fokozzák a növények erőnlétét és növelik a kórokozókkal szembeni ellenállást.

Választékunkban megtalálhatóak ásványi és organikus univerzális műtrágyák is, amelyek humuszt vagy komposztot is tartalmaznak. Ezek a termékek javítják a talaj termékenységét és szerkezetét. A BIO Ültető, Átültető és Univerzális Műtrágya egy pohárban kiváló választás a talaj előkészítéséhez új fáknak vagy virágoknak.

Emellett magas minőségű ló-, tehén- és csirke trágyákat is kínálunk, amelyek hasznosak mindenféle növény trágyázásához. Szeretnéd, hogy a fáid gazdagabb termést hozzanak? Próbáld ki az elengedhetetlen Univerzális Mycorrhiza-t, amely kiterjeszti a gyökerek felszívó felületét.

Választékunkban megtalálhatóak népszerű, azonnali eredményt hozó folyékony univerzális műtrágyák is, mint például a Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermikomposzt, a Zielony Dom Guano-ja és a Biopon Univerzális Műtrágya az intenzív növényi növekedéshez. Ha a növényeid tápanyaghiányt mutatnak (barnuló tűlevelek, sárguló levelek, lombsérülések), akkor vegye figyelembe a Substral "Mágikus Erő" termékeit vagy a Sumin "Fiatalító Műtrágyáját".

A kényes cserép- és erkélynövények gondozásához kínáljuk a Zielony Dom Univerzális Műtrágya permetezőt és műtrágya rúdjait, valamint a Substral Ház- és Erkélynövény Műtrágya koncentrátumot is. Széles választékban kínálunk univerzális műtrágyákat megbízható gyártóktól versenyképes áron, kedvező házhozszállítással. Vizsgálja meg kínálatunkat más online üzletek kínálatával és ismerje fel az értékét vásárlásainknak. Ne habozzon böngészni a kiterjedt gyűjteményünket!