Baja serba guna

Sekiranya anda tidak tahu, produk apa yang harus dipilih untuk tanaman anda, memilih baja serba guna adalah pilihan terbaik, dan pada masa yang sama paling selamat. Produk yang tergolong dalam kategori ini sangat sesuai untuk menjaga spesies hiasan yang ditanam di dalam pasu dan di kebun, tetapi anda juga boleh memberi makan sayur-sayuran dan buah-buahan bersama mereka. Baja serba guna mengandungi semua makronutrien asas yang diperlukan oleh tanaman untuk tumbuh dan menghasilkan tanaman (nitrogen, fosforus dan kalium) dan juga diperkaya dengan mikronutrien (kalsium, magnesium, besi dan zink, untuk beberapa nama sahaja) yang meningkatkan semangat dan meningkatkan daya tahan mereka.

Anda akan mendapat baja mineral dan organik, humus atau vermikompos serba guna dalam tawaran kami. Produk ini menjadikan tanah subur dan meningkatkan strukturnya. Jangan ketinggalan BIO Penanaman, Pemindahan dan Baja Serbaguna dalam cawan. Kami berpendapat bahawa anda harus menyiapkan tanah untuk menanam pokok baru atau tanaman berbunga dengan tepat produk ini.

Kami juga mempunyai kotoran kuda, lembu dan ayam berkualiti tinggi. Ini akan sangat berguna dalam pemupukan semua jenis tanaman yang mungkin anda tanam. Adakah anda mahu pokok anda menghasilkan tanaman yang lebih kaya daripada biasa? Pilih Mycorrhiza Serba guna yang tidak dapat diganti yang meningkatkan permukaan akar yang menyerap.

Kami juga menawarkan baja cair serba guna yang popular yang memberikan hasil segera, seperti Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermicompost, Guano dari Zielony Dom dan Biopon All-purpose Fertilizer yang memastikan pertumbuhan tanaman yang kuat. Sekiranya anda mencari baja kecemasan untuk tanaman yang menunjukkan kekurangan nutrien (coklat jarum, menguning daun, ubah bentuk dedaunan), pesan beberapa rangkaian produk "Magiczna Siła" (Kuasa Ajaib) dari Substral atau Rejuvenating Fertilizer dari Sumin.

Tongkat Serbuk Serbuk Serbaguna dan Baja Serbuk Serbaguna dari Zielony Dom dan Substral Home and Balcony Plant Fertilizer pekat akan membantu anda menjaga tanaman periuk dan balkoni yang paling memerlukan. Semua produk yang disebutkan di atas dan pendatang baru yang menarik dapat dibeli dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran rumah yang berpatutan di kedai kami. Cukup bandingkan tawaran kami dengan stok kedai dalam talian lain dan lihat bahawa benar-benar bernilai membeli-belah di sini. Pelbagai pilihan baja asli dari pengeluar terkenal kini dapat anda gunakan. Jangan teragak-agak dan jelajahi peti besi ini!

There are no products in this section