• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Višenamjenska gnojiva

Ako ne znate, koji proizvod odabrati za svoje biljke, odabir univerzalnih gnojiva je najbolja, a ujedno i najsigurnija opcija. Proizvodi iz ove kategorije savršeno su pogodni za brigu o ukrasnim vrstama zasađenim u posudama i u vrtu, ali njima možete hraniti i povrće i voće. Višenamjenska gnojiva sadrže sve osnovne makronutrijente koji su biljkama potrebni za rast i rod uroda (dušik, fosfor i kalij), a dodatno su obogaćena mikroelementima (kalcij, magnezij, željezo i cink, da nabrojimo samo neke) koji pojačavaju njihovu snagu i povećati njihov otpor.

U našoj ćete ponudi pronaći univerzalna mineralna i organska, gnojiva obogaćena humusom ili vermikompostom. Ovi proizvodi čine tlo plodnim i poboljšavaju njegovu strukturu. Ne propustite BIO sadnju, presađivanje i višenamjensko gnojivo u šalici. Mislimo da biste trebali pripremiti tlo za sadnju novog drveća ili cvjetnica upravo s ovim proizvodom.

Na zalihi imamo i visokokvalitetni granulirani gnoj od konja, krava i piletine. Dobro će vam doći u gnojenju svih vrsta biljaka koje biste mogli uzgajati. Želite li da vaše drveće daje još bogatije usjeve nego inače? Odaberite nezamjenjivu višenamjensku mikorizu koja povećava upijajuću površinu korijena.

Također nudimo popularna višenamjenska tekuća gnojiva koja nude trenutne rezultate, kao što su Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermicompost, Guano iz Zielony Doma i Biopon višenamjensko gnojivo koje osigurava intenzivan rast biljaka. Ako tražite hitna gnojiva za biljke koje pokazuju nedostatak hranjivih sastojaka (smeđe iglice, žuti lišće, deformacija lišća), naručite neke od proizvoda "Magiczna Siła" (Magical Power) proizvoda iz Substrala ili Pomlađujuće gnojivo od Sumin.

Višenamjenska magla za gnojivo i višenamjenske gnojiva iz Zielony Doma te koncentrirano gnojivo za biljke i biljke Substral pomoći će vam u pravilnoj brizi o najzahtjevnijim lončanicama i balkonskim biljkama. Sve gore spomenute proizvode i intrigantne pridošlice možete kupiti po konkurentnim cijenama uz pristupačnu kućnu dostavu u našoj trgovini. Dovoljno je usporediti našu ponudu s onim što imaju druge internetske trgovine na skladištu i vidjeti da se ovdje zaista isplati kupovati. Širok izbor originalnih višenamjenskih gnojiva renomiranih proizvođača sada vam je na dohvat ruke. Ne oklijevajte i pregledajte ovaj trezor!