• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Višenamjenska gnojiva

Ako niste sigurni koji proizvod odabrati za svoje biljke, odabir univerzalnih gnojiva je najbolja i najsigurnija opcija. Proizvodi u ovoj kategoriji idealni su za brigu o ukrasnim vrstama biljaka, bilo da su posađene u loncima ili vrtovima. Također su prikladni za hranjenje povrća i voćnih biljaka. Univerzalna gnojiva pružaju sve esencijalne makroelemente (dušik, fosfor i kalij) potrebne za rast biljaka i prinose usjeva. Također su obogaćena mikronutrijentima (kao što su kalcij, magnezij, željezo i cink) koji poboljšavaju vitalnost biljaka i otpornost na bolesti.

Naš izbor uključuje mineralna i organska univerzalna gnojiva obogaćena humusom ili vermikompostom. Ovi proizvodi poboljšavaju plodnost tla i njegovu strukturu. BIO Gnojivo za sadnju, presađivanje i opću upotrebu u čaši izdvaja se kao izvrsan izbor za pripremu tla za nove stabla ili cvjetajuće biljke.

Također imamo visokokvalitetne granulirane stajnjake od konja, krava i pilića koji su korisni za gnojenje svih vrsta biljaka. Želite li da vaša stabla daju bogatije prinose? Isprobajte neizostavno Univerzalnu mikorizu koja proširuje površinu korijena za apsorpciju.

Naša ponuda uključuje i popularna tekuća univerzalna gnojiva za trenutačne rezultate, poput Nitrofoske, MAX-HUMVIT Vermikomposta, Guana iz Zielony Doma i Univerzalnog gnojiva Biopon za intenzivan rast biljaka. Za biljke koje pokazuju nedostatak hranjivih tvari ( smeđe iglice, žuti listovi, deformacije lišća), razmotrite proizvode "Čarobna snaga" iz Substral ili Pomlađujuće gnojivo Sumin.

Za brigu o zahtjevnim biljkama u loncima i na balkonu istražite Univerzalno gnojivo u obliku spreja i štapića iz Zielony Doma ili koncentrirano Gnojivo za kućne i balkonske biljke iz Substral. Nudimo širok izbor univerzalnih gnojiva od pouzdanih proizvođača po konkurentnim cijenama, s pristupačnom dostavom na kućnu adresu. Usporedite naš izbor s drugim internetskim trgovinama i prepoznat ćete vrijednost kupovine kod nas. Ne ustručavajte se pretraživati našu obimnu kolekciju!