• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Yleislannoitteet

Jos et ole varma, mitä tuotetta valita kasveillesi, yleiskäyttöisten lannoitteiden valitseminen on paras ja turvallisin vaihtoehto. Tämän kategorian tuotteet sopivat hyvin koristekasvien hoitoon, olivatpa ne sitten istutettu ruukkuihin tai puutarhaan. Ne sopivat myös vihannes- ja hedelmäkasvien lannoittamiseen. Yleiskäyttöiset lannoitteet sisältävät kaikki kasvien kasvun ja sadon tuoton kannalta välttämättömät makroravinteet (typpi, fosfori ja kalium). Lisäksi ne on rikastettu mikroravinteilla (kuten kalsium, magnesium, rauta ja sinkki), jotka lisäävät kasvien elinvoimaa ja vastustuskykyä.

Valikoimassamme on sekä mineraalisia että orgaanisia yleiskäyttöisiä lannoitteita, jotka on rikastettu humuksella tai vermikompostilla. Nämä tuotteet parantavat maan hedelmällisyyttä ja rakennetta. BIO Kasvatus-, Istutus- ja Yleiskäyttöinen Lannoite kuppissa on erinomainen valinta uusien puiden tai kukkivien kasvien maaperän valmisteluun.

Tarjoamme myös korkealaatuista hevosen, lehmän ja kanan rakeista lantaa, joka on hyödyllinen kaiken tyyppisten kasvien lannoittamiseen. Haluatko puidesi tuottavan runsaammin satoa? Kokeile välttämätöntä Yleiskäyttöistä Mykorritsaa, joka laajentaa juurten imevää pintaa.

Valikoimassamme on myös suosittuja yleiskäyttöisiä nestemäisiä lannoitteita välittömien tulosten saavuttamiseksi, kuten Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermikompost, Zielony Dom Guano ja Biopon Yleiskäyttöinen Lannoite voimakkaaseen kasvien kasvuun. Kasveille, jotka osoittavat ravinteiden puutteita (ruskeat neulaset, keltaiset lehdet, lehtien muodonmuutokset), harkitse Substralin "Taianomaista Voimaa" -tuotteita tai Suminin Uudistavaa Lannoitetta.

Vaativien ruukku- ja parvekekasvien hoitamiseksi tutustu Zielony Dom Yleiskäyttöiseen Lannoitesuihkeeseen ja Lannoitetykkeihin tai Substralin Koti- ja Parvekekukkalannoitteeseen. Tarjoamme laajan valikoiman yleiskäyttöisiä lannoitteita luotettavilta valmistajilta kilpailukykyiseen hintaan, edullisella kotiinkuljetuksella. Vertaa valikoimaamme muihin verkkokauppoihin ja näet arvon ostosten tekemisessä meiltä. Älä epäröi tutkia laajaa kokoelmaamme!