• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Allgödselmedel

Om du är osäker på vilken produkt du ska välja för dina växter är det bästa och säkraste alternativet att välja allroundgödselmedel. Produkter inom denna kategori är idealiska för att ta hand om prydnadsväxter, oavsett om de är planterade i krukor eller trädgårdar. De passar också för att ge näring åt grönsaks- och fruktväxter. Allroundgödselmedel ger alla väsentliga makronäringsämnen (kväve, fosfor och kalium) som är nödvändiga för växttillväxt och skörd. Dessutom är de berikade med mikronäringsämnen (som kalcium, magnesium, järn och zink) som ökar växtens livskraft och motståndskraft.

Vårt utbud inkluderar mineraliska och organiska allroundgödselmedel, berikade med humus eller maskkompost. Dessa produkter förbättrar jordens bördighet och struktur. BIO Planterings-, omplanterings- och allroundgödsel i en kopp är ett utmärkt val för att förbereda jorden för nya träd eller blommande växter.

Vi har också högkvalitativt granulerat häst-, ko- och kycklinggödsel, som är bra för gödsling av alla typer av växter. Vill du att dina träd ska ge rikligare skördar? Prova det oumbärliga allroundgödselmedlet Mykorrhiza, som ökar rötternas absorptionsyta.

Vårt sortiment inkluderar även populära flytande allroundgödselmedel för omedelbara resultat, som Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermikompost, Guano från Zielony Dom och Biopon Allroundgödselmedel för intensiv växttillväxt. För växter som visar näringsbrister (bruna barr, gulnande blad, deformitet i bladverket), överväg produkterna "Magical Power" från Substral eller Sumins Återställande Gödsel.

För att ta hand om krävande krukväxter och balkongväxter kan du utforska Allroundgödselspray och gödselpinnar från Zielony Dom, eller den koncentrerade Substral Hem- och Balkongväxtgödsel. Vi erbjuder ett brett utbud av allroundgödselmedel från pålitliga tillverkare till konkurrenskraftiga priser, med prisvärd hemleverans. Jämför vårt urval med andra onlinebutiker och upptäck värdet av att handla hos oss. Tveka inte att bläddra igenom vår omfattande samling!