Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Универзално ђубриво

Ако не знате, који производ одабрати за своје биљке, одабир универзалног ђубрива је најбоља, а уједно и најсигурнија опција. Производи из ове категорије савршено су погодни за бригу о украсним врстама засађеним у саксијама и у башти, али њима можете хранити и поврће и воће. Вишенаменско ђубриво садржи све основне макронутријенте који су биљкама потребни за раст и принос усева (азот, фосфор и калијум), а додатно су обогаћени микроелементима (калцијум, магнезијум, гвожђе и цинк, да набројимо само неке) који појачавају њихову снагу и повећати њихов отпор.

У нашој понуди наћи ћете универзална минерална и органска, ђубрива обогаћена хумусом или вермикомпостом. Ови производи чине тло плодним и побољшавају његову структуру. Не пропустите БИО садњу, пресађивање и вишенаменско ђубриво у шољи. Мислимо да би требало да припремите земљу за садњу новог дрвећа или цветних биљака управо са овим производом.

На лагеру имамо и висококвалитетно гранулисано ђубриво од коња, крава и пилетине. Добро ће вам доћи у прихрани свих врста биљака које бисте могли да узгајате. Да ли бисте желели да ваше дрвеће даје још богатије усеве него обично? Изаберите незаменљиву универзалну микоризу која повећава упијајућу површину корена.

Такође нудимо популарна течна ђубрива која нуде тренутне резултате, као што су Нитрофоска, МАКС-ХУМВИТ Вермицомпост, Гуано из Зиелони Дома и Биопон вишенаменско ђубриво које обезбеђује интензиван раст биљака. Ако тражите хитно ђубриво за биљке које показују недостатак хранљивих састојака (порумењеност игала, жутило лишћа, деформација лишћа), наручите неке од производа "Магицзна Сиłа" (Магицал Повер) производа из Субстрала или Подмлађујуће ђубриво од Сумин.

Вишенаменска магла за ђубриво и универзалне гнојива за ђубриво из Зиелони Дома и концентрирано гнојиво за биљке и биљке Субстрал помоћи ће вам да правилно водите рачуна о најзахтјевнијим лончаницама и балконским биљкама. Све горе поменуте производе и интригантне придошлице можете купити по конкурентним ценама уз приступачну кућну доставу у нашој продавници. Само упоредите нашу понуду са оним што имају друге продавнице на мрежи и уверите се да овде заиста вреди куповати. Широк избор оригиналних вишенаменских ђубрива реномираних произвођача сада вам је на дохват руке. Не оклевајте и прегледајте овај трезор!

Nema proizvoda u ovom odeljku