• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vinarstvo

Ali vinogradništvo spada med vaše strasti? Ali pa morda pridobivate samo prve dragocene izkušnje s pridelavo domačega vina? Če ste ljubitelj ali vinogradniški veteran, prepričan v njeno obrt, vas bo ponudba naše spletne trgovine presenetila. Kupite lahko celotno opremo in materiale za proizvodnjo vina: od kvasovk, prek zračnih zapork, plastenk, do kompletov za proizvodnjo vin. Vabljeni k ogledu naše ponudbe!

Vinarstvo je odličen hobi! Domača pridelava vina ni le dober način za preživljanje prostega časa na produktiven in prijeten način, ampak je tudi najboljši način, da s svojim vrtom izkoristite sadni presežek. Domače vino izstopa z izjemnim ,, polnim okusom in aromo ter ima tudi pomembne koristne lastnosti, ki krepijo vaše zdravje. Pribor za izdelavo vina, ki je na voljo v naši trgovini, vam bo omogočil pridelavo kakovostnega vina! Da bi olajšali nakupovanje in dopolnjevanje vašega sklopa opreme, smo ponudbo razdelili na več podkategorij. Ogledate si jih lahko spodaj: na zalogi imamo vrhunski, žlahtni vinski kvas (npr. Bordeaux, Malaga, Madera ali Portwein), hranila za kvas iz vina in aktivatorje fermentacije, kot sta Klarowin Turbo ali kalijev metabisulfit za stabilizacijo mošta in vina. Lahko dobite tudi močne stiskalnice za sadje, Must filtre različnih velikosti, pa tudi merilnike in indikatorje, ki vam omogočajo pravočasno posredovanje in izboljšanje parametrov vašega vina: poglejte poceni in zanesljive papirne trakove Litmus, termometre, refraktometre, Merilniki kislosti in merilniki alkohola. Nudimo tudi Airlocks, Carboy in demijohn plute, sifone in za pripravljene izdelke - čudovite Steklenice in Carafes, praktične etikete Corkers in Steklenice. Kaj pa vinski regali, ki vam bodo omogočili, da svojo klet spremenite v pravo jamo vinarja. Ne odlašajte, spoznajte ponudbo naše spletne trgovine in si oglejte, kaj vse imamo na voljo za vas!

Vabimo vas, da na spletu udobno, hitro in enostavno nakupujete. Imamo vse, kar potrebujete, da izpolnite svojo strast. Naučite se trgovine vinarja z našimi pripomočki za vino!