• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vinframställning

Är vinframställning bland dina passioner? Eller kanske du precis börjar skaffa värdefull erfarenhet inom produktion av hemgjort vin? Oavsett om du är en amatör eller en erfaren vinmakare säker på din hantverksskicklighet kommer vårt onlinebutikens utbud säkert att imponera på dig. Här kan du köpa ett omfattande sortiment av utrustning och material för vinframställning: från jäst, luftslussar, flaskkorkar till kompletta vinframställningspaket. Vi inbjuder dig varmt att utforska vårt sortiment!

Vinframställning är en underbar hobby! Att producera vin hemma är inte bara ett trevligt och produktivt sätt att tillbringa din fritid; det är också den perfekta lösningen för att använda överflödig frukt från din trädgård. Hemgjort vin har en distinkt, rik smak och aroma och erbjuder också hälsosamma egenskaper. Vinframställningstillbehören som finns i vår butik gör det möjligt för dig att tillverka viner av hög kvalitet. För att göra din shoppingupplevelse smidigare och hjälpa dig att sammanställa din utrustning utan besvär har vi kategoriserat vårt utbud i tydliga underkategorier. Upptäck vårt premiumutbud av ädla vinsorter som Bordeaux, Malaga, Madera och Portwein, tillsammans med jästnäringsämnen och jäsaktivatorer, som Klarowin Turbo och kaliummetabisulfit för att stabilisera must och vin. Vi erbjuder också hållbara fruktpressar, mustfilter i olika storlekar och mätinstrument och indikatorer som möjliggör snabba ingripanden för att optimera ditt vins egenskaper. Överväg våra prisvärda och pålitliga lackmuspapper, termometrar, refraktometrar, surhetsmätare och alkoholmätare. Vidare inkluderar vår samling luftslussar, karboy- och damjohncorkar, sifoner och för dina färdiga produkter - eleganta flaskor och karaffer, praktiska korkskruvar och anpassningsbara flasketiketter. Och glöm inte våra vinställ som kan förvandla din källare till en äkta vinmakares fristad. Vänta inte; dyk in i vårt onlinebutikens mångsidiga sortiment och upptäck vilka andra skatter som väntar på dig!

Vi välkomnar dig att handla med lätthet, snabbhet och bekvämlighet. Allt du behöver för att vårda din passion för vinframställning finns här. Behärska vinframställningens konst med våra förstklassiga tillbehör!

10.71 kr
12.21 kr
17.65 kr
22.94 kr
24.71 kr
26.12 kr
26.12 kr
26.12 kr
26.12 kr
26.12 kr
26.12 kr
28.24 kr