• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Proizvodnja vina

Je li proizvodnja vina među vašim strastima? Ili možda tek počinjete stjecati dragocjeno iskustvo u proizvodnji domaćeg vina? Bili početnik ili iskusni vinarski veteran siguran u svoj zanat, ponuda naše internetske trgovine sigurno će vas impresionirati. Ovdje možete kupiti sveobuhvatnu opremu i materijale za proizvodnju vina: od kvasca, zračnih brava, čepova za boce, do kompletnih setova za proizvodnju vina. Srdačno vas pozivamo da istražite naš asortiman!

Proizvodnja vina je divan hobi! Proizvodnja vina kod kuće nije samo ugodan i produktivan način provođenja slobodnog vremena; to je također savršeno rješenje za iskorištavanje viška voća iz vašeg vrta. Domaće vino odlikuje se posebnim, bogatim okusom i aromom te nudi zdravstvene prednosti. Dodaci za proizvodnju vina dostupni u našoj trgovini omogućit će vam stvaranje vina visoke kvalitete. Kako bismo vam olakšali iskustvo kupovine i pomogli vam da lako skupite svoju opremu, kategorizirali smo našu ponudu u različite podkategorije. Otkrijte našu premium selekciju plemenitih vinskih kvasaca poput Bordeauxa, Malage, Madeire i Portweina, zajedno s nutrijentima za kvasac i aktivatorima fermentacije. Također nudimo izdržljive preše za voće, filtre za mošt različitih veličina i mjerni uređaji koji omogućavaju pravovremene intervencije kako bi optimizirali svojstva vašeg vina. Razmislite o našim povoljnim i pouzdanim trakama za mjerenje pH vrijednosti, termometrima, refraktometrima, mjerilima kiselosti i alkoholomjerima. Nadalje, naša kolekcija uključuje zračne brave, čepove za boce i damijane, sifone i za vaše gotove proizvode - elegantne boce i karafe, praktične čepilice i prilagodljive etikete za boce. I ne zaboravite na naše vinske police koje mogu pretvoriti vašu podrum u autentično vinsko utočište. Ne čekajte; zaronite u raznolik asortiman naše internetske trgovine i otkrijte koje druge blago vas čekaju!

Pozivamo vas da kupujete s lakoćom, brzinom i udobnošću. Sve što vam je potrebno da njegujete svoju strast prema proizvodnji vina nalazi se ovdje. Usavršite umjetnost proizvodnje vina s našom vrhunskom opremom!