• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Borászat

A borászat az Ön szenvedélyei közé tartozik? Vagy talán éppen most kezdi megszerezni az értékes tapasztalatot a házi készítésű borok gyártásában? Legyen Ön kezdő vagy egy borászati veterán, aki biztos a mesterségében, webáruházunk kínálata biztosan lenyűgözi. Itt megvásárolhatja a borászati eszközök és anyagok teljes választékát: élesztőktől, erjesztőzáraktól, palackdugóktól kezdve teljes borászati készletekig. Szeretettel meghívjuk, hogy fedezze fel választékunkat!

A borászat csodálatos hobbi! A bor otthoni készítése nem csak kellemes és termékeny időtöltés; ez a tökéletes megoldás a kertjéből származó felesleges gyümölcs felhasználására. A házi készítésű bor jellegzetes, gazdag ízével és aromájával büszkélkedhet, és egészségjavító tulajdonságokkal is rendelkezik. Áruházunkban kapható borászati kiegészítők lehetővé teszik a kiváló minőségű borok elkészítését. Hogy vásárlási élményét egyszerűsítsük és segítsünk a felszerelés könnyű összeállításában, termékeinket külön al-kategóriákba soroltuk. Fedezze fel prémium választékunkat a nemes borélesztőkben, mint a Bordeaux, Malaga, Madera és Portwein, az élesztőtápanyagokkal és az erjedési aktivátorokkal együtt, mint a Klarowin Turbo és a kálium-metabiszulfit a must és a bor stabilizálásához. Kínálunk is tartós gyümölcspréseket, mustszűrőket különféle méretekben, valamint mérőket és indikátorokat, amelyek lehetővé teszik a bor tulajdonságainak optimális beavatkozását. Tekintse meg kedvező árú és megbízható lakkpapír csíkjainkat, hőmérőinket, refraktométereinket, savasságmérőinket és alkoholtartalom-mérőinket. Továbbá kollekciónk tartalmaz erjesztőzárakat, ballon- és demijohn-dugókat, szifonokat és a kész termékekhez - elegáns palackokat és karaffákat, kézimunka dugókat és testreszabható palackcímkéket. Ne felejtsük el borospolcainkat sem, amelyek pincéjét egy igazi borász paradicsommá alakíthatják. Ne várjon tovább, merüljön el online áruházunk sokszínű kínálatában és fedezze fel a további kincseket!

Üdvözöljük a könnyű, gyors és kényelmes vásárlásban. Mindent megtalál, ami a borászati szenvedélye ápolásához szükséges. Mesterré válhat a borászatban prémium kiegészítőinkkel!