• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Винарството

Има ли вино-производството сред страстите ви? Или може би току-що започвате да натрупвате ценен опит в производството на домашно вино? Независимо дали сте любител или опитен винар, уверен в уменията си, предложенията на нашия онлайн магазин със сигурност ще ви впечатлят. Тук можете да закупите пълна гама от оборудване и материали за вино-производство: от мая, въздушни затвори, коркови тапи, до комплекти за вино-производство. Сърдечно ви каним да разгледате нашата селекция!

Вино-производството е чудесно хоби! Производството на домашно вино не е само приятен и продуктивен начин да прекарвате свободното си време; това е също така идеалното решение за използване на излишъците от плодове от вашата градина. Домашното вино се отличава с уникален, наситен вкус и аромат и също така предлага ползи за здравето. Аксесоарите за вино-производство, налични в нашия магазин, ще ви позволят да произвеждате висококачествени вина. За да направим пазаруването ви още по-лесно и да ви помогнем да съберете вашето оборудване без усилие, сме категоризирали нашите предложения в различни подкатегории. Открийте нашия премиум избор от благородни винени майки като Бордо, Малага, Мадера и Портвайн, заедно с хранителни добавки за майата и активатори за ферментация, като Klarowin Turbo и калиев метабисулфит за стабилизиране на моста и виното. Също така предлагаме здрави преси за плодове, филтри за мост в различни размери и прибори и индикатори, които позволяват своевременни интервенции за оптимизиране на свойствата на виното ви. Разгледайте нашите достъпни и надеждни ленти за измерване на pH, термометри, рефрактометри, метри за киселинност и алкохолни метри. Освен това, в нашата колекция включваме и Въздушни затвори, тапи за демижони и тапи за демижони, Сифони, и за готовите ви продукти - елегантни Бутилки и Карафи, удобни Коркови машини и персонализирани Етикети за бутилки. И не забравяйте за нашите Рафтове за вино, които могат да превърнат избата ви в истински рай за винар. Не чакайте; потопете се в разнообразните предложения на нашия онлайн магазин и открийте какви други съкровища ви очакват!

Поканваме ви да пазарувате лесно, бързо и удобно. Всичко, от което се нуждаете, за да култивирате вашата страст към винарството, е тук. Овладейте изкуството на винарството с нашите аксесоари от висок клас!

1.82 лв
2.08 лв
3.00 лв
4.20 лв
4.44 лв
4.44 лв
4.44 лв
4.44 лв
4.44 лв