Винарството

Принадлежността на вино ли принадлежи към вашите страсти? Или може би натрупвате само първи ценни опит в производството на домашно вино? Независимо дали сте любител или винопроизводител, уверен в нейния занаят, предложението на нашия онлайн магазин ще ви изненада. Можете да закупите цялостно оборудване и материали за производство на вино: от мая, през въздушни запушалки, тапи за бутилки, до пълни комплекти за производство на вино. Добре сте поканени да разгледате нашето предложение!

Винопроизводството е страхотно хоби! Домашното производство на вино е не само добър начин да прекарате свободното си време по продуктивен и приятен начин, но и най-добрият начин да използвате излишъка от плодове от вашата градина. Домашното вино се откроява с изключителен ,, пълен вкус и аромат, а също така има важни полезни свойства, които укрепват здравето ви. Аксесоари за производство на вино, които се предлагат в нашия магазин, ще ви позволят да произвеждате висококачествено вино! За да улесним пазаруването и допълването на вашия комплект оборудване, разделихме офертата на няколко подкатегории. Можете да ги видите по-долу: на склад имаме първокласна, благородна винена мая (напр. Бордо, Малага, Мадера или Портуин), хранителни вещества от винени дрожди и активатори на ферментацията, като Klarowin Turbo или Калиев метабисулфит за стабилизиране на мъст и вино. Можете също да получите здрави преси за плодове, задължителни филтри с различни размери, както и измервателни уреди и индикатори, които ви позволяват да се намесите навреме и да подобрите параметрите на вашето вино: разгледайте евтините и надеждни лаймс хартиени ленти, термометри, рефрактометри и др. Измерватели на киселинност и алкохолни метри. Предлагаме и Airlocks, Carboy и demijohn тапи, сифони и за готовата продукция - красиви бутилки и кафенета, практични етикети на коркери и бутилки. Какво ще кажете за стелажите за вино, които ще ви позволят да промените избата си в истинска пещера на винопроизводителя. Не се колебайте, запознайте се с офертата на нашия онлайн магазин и вижте какво още имаме на склад за вас!

Каним ви да пазарувате удобно, бързо и лесно онлайн. Имаме всичко, от което се нуждаете, за да изпълните своята страст. Научете търговията на винопроизводителя с нашите аксесоари за производство на вино!
1.19 лв
1.75 лв
1.88 лв
2.07 лв
2.38 лв
2.49 лв
3.00 лв
3.00 лв
3.00 лв