• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Producerea Vinului

Este vinificarea pasiunea ta? Sau poate abia începi să acumulezi experiență valoroasă în producția de vin acasă? Fie că ești un începător sau un vinificator experimentat cu încredere în meșteșugul tău, oferta noastră din magazinul online te va interesa cu siguranță. Aici poți cumpăra o gamă largă de echipamente și materiale pentru producția de vin: de la drojdie, airlocks, dopuri la seturi complete de producție a vinului. Te invităm cu căldură să explorezi oferta noastră!

Producerea vinului este un hobby minunat! Fabricarea vinului acasă nu este doar un mod plăcut și productiv de a petrece timpul liber; este, de asemenea, soluția perfectă pentru a utiliza fructele în exces din grădina ta. Vinul de casă este cunoscut pentru gustul și aroma sa distinctă și oferă, de asemenea, beneficii pentru sănătate. Echipamentul de vinificație disponibil în magazinul nostru vă va permite să produceți vinuri de înaltă calitate. Pentru a vă face experiența de cumpărături mai ușoară și pentru a vă ajuta să vă asamblați ușor echipamentul, am organizat produsele noastre în subcategorii clare. Descoperă gama noastră premium de tulpini de drojdie, precum Bordeaux, Malaga, Madeira și Vin de Porto, alături de nutrienți pentru drojdie și activatori de fermentație, precum Klarowin Turbo și metabisulfit de potasiu pentru stabilizarea strugurilor și a vinului. Oferim, de asemenea, prese de fructe robuste, filtre de struguri de diferite dimensiuni și instrumente de măsurare și indicatori care permit intervenții în timp pentru optimizarea caracteristicilor vinului tău. Luați în considerare benzile noastre de testare cu lichid indicator, termometre, refractometre, măsurătoare de aciditate și alcoolometre. Mai mult, colecția noastră include airlocks, dopuri pentru damajuana, sifoane și pentru produsele tale finite - sticle și carafe elegante, deschizătoare de sticle practice și etichete personalizabile pentru sticle. Și nu uita de rafturile noastre de vin, care pot transforma pivnița ta într-o cramă autentică. Nu mai aștepta; scufundă-te în oferta variată a magazinului nostru online și descoperă alte comori care te așteaptă!

Bine ai venit să cumperi cu confort, rapiditate și ușurință. Tot ce ai nevoie pentru a-ți hrăni pasiunea pentru vinificație este aici. Stăpânește arta vinificației cu accesoriile noastre premium!

4.88 leu
7.06 leu
9.18 leu
9.88 leu
10.45 leu
10.45 leu
10.45 leu
10.45 leu
10.45 leu