• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Sir in mleko

Izdelava sira in mleko sta odličen hobi, ki združuje užitek s praktičnostjo kot noben drug. Z lahkoto lahko pridelate domači sir in jogurt, ki navdušita z okusom in aromo, brez umetnih dodatkov pa le z malo pomoči pri nas. To je res kos torte!

V naši prodajalni ponujamo visokokakovostne Cheesecloths za večkratno uporabo. Glede na vrsto sira, ki jo želite izdelati, naročite čezenj - Klinek - 45 cm, sir - salamo - 65x14 cm ali pravokotni sir - 90x100 cm. Naslednji izdelek na vašem nakupovalnem seznamu bi morali biti sirarski plesni (obrazci). Zahvaljujoč njim bodo vaši mlečni izdelki videti izredno ustno. Ponujamo kalupe za siri na osnovi sirila in vse vrste mehkega sira. Pravokotna sirarska oblika za 1500 g sira, Okrogla sira za 1000 g sira in celo 80-g sirarski kalup v obliki srčka vas čakajo v naši trgovini. Razmislite tudi o nakupu naših posod za pripravo domačega jogurta! Noben profesionalni proizvajalec sira ne bi mogel napredovati brez sirarne. Takšno napravo lahko kupite po zelo ugodni ceni v naši trgovini. Oglejte si vse modele, ki so na voljo - njihovi opisi vsebujejo popolne tehnične specifikacije. Preden naročite, obiščite razdelek z Drugi dodatki za izdelavo sira. Tu najdete posebne sirarske začimbne mešanice, surovine za izboljšanje kakovosti sira, kot so kalcijev klorid ali tekoči mikrobni sirilo in vosek iz rdečega sira. Po zelo konkurenčnih cenah!

Domača proizvodnja sira in jogurta ni tako težka in prinaša toliko veselja in zadovoljstva. Prelistajte naše izdelke, nakupujte z brezplačno dostavo na dom in se prepričajte, da sta sirarstvo in mlekarstvo idealen hobi za vas!