Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Винарство

Да ли виноградарство припада вашим страстима? Или можда тек стичете прва драгоцена искуства у производњи домаћег вина? Било да сте аматер или вински ветеран уверен у њен занат, понуда наше интернет продавнице ће вас изненадити. Можете купити комплетну опрему и материјале за производњу вина: од квасца, преко црева, чепова за флаше, до комплета за производњу вина. Позвани сте да разгледате нашу понуду!

Винарство је одличан хоби! Домаћа производња вина није само добар начин да проведете своје слободно време на продуктиван и пријатан начин, већ је и најбољи начин да искористите вишак воћа из своје баште. Домаће вино се истиче изванредним ,, пуним укусом и аромом а такође има важна корисна својства која јачају ваше здравље. Прибор за производњу вина који је доступан у нашој трговини омогућиће вам да произведете висококвалитетно вино! Да бисмо олакшали куповину и комплетирање вашег комплета опреме, понуду смо поделили у неколико поткатегорија. Можете их видети доле: на лагеру имамо врхунски, племенити вински квас (нпр. Бордеаук, Малага, Мадера или Портвеин), храњиве храњиве састојке из вина и кретњаче, попут Кларовин Турбо или Калијум метабисулфита за стабилизацију мошта и вина. Можда ћете добити и чврсте преше за воће, Обавезне филтере различитих величина, као и мерилнике и индикаторе који вам омогућавају да интервенишете на време и побољшате параметре вашег вина: погледајте јефтине и поуздане траке папира Литмус, Термометри, Рефрактометри, Мерачи киселости и бројила алкохола. Нудимо и Аирлоцкс, Царбои и демијохн чепове, Сифоне и за готове производе - прекрасне боце и кафице, практичне етикете за плуте и флаше. Шта је са винским полицама које ће вам омогућити да свој подрум претворите у праву пећину произвођача вина. Не устручавајте се, упознајте се са понудом наше интернет продавнице и погледајте шта још имамо на располагању за вас!

Позивамо вас да купујете на мрежи лако, брзо и лако. Имамо све што вам је потребно да бисте испунили своју страст. Научите трговину произвођача вина с нашим прибором за производњу вина!
138.33 din
280.00 din
296.00 din
296.00 din
296.00 din
296.00 din
337.33 din