• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Viininteko

Onko viininvalmistus intohimosi? Vai ehkä aloitat juuri arvokkaiden kokemusten hankkimisen kotitekoisen viinin valmistuksessa? Olitpa sitten aloittelija tai kokenut viinintekijä, joka luottaa ammattitaitoonsa, verkkokauppamme valikoima varmasti tekee vaikutuksen. Täältä voit ostaa laajan valikoiman viininvalmistuslaitteita ja -materiaaleja: hiivasta, ilmalukoista, pullonkorkeista kokonaisiin viininvalmistuspakkauksiin. Kutsumme sinut lämpimästi tutustumaan valikoimaamme!

Viininvalmistus on mahtava harrastus! Kotona tehty viini ei ole vain miellyttävä ja tuottava tapa viettää vapaa-aikaasi; se on myös täydellinen ratkaisu ylimääräisen puutarhasi hedelmän hyödyntämiseen. Kotitekoinen viini on tunnettu erottuvasta, rikkaasta maustaan ja aromistaan ja sillä on myös terveysvaikutuksia. Kaupassamme saatavilla olevat viininvalmistustarvikkeet mahdollistavat korkealaatuisten viinien valmistamisen. Jotta ostokokemuksesi olisi sujuvampi ja auttaisimme sinua helposti kokoamaan varusteesi, olemme järjestäneet tuotteemme selkeisiin alakategorioihin. Tutustu premium-hiivavalikoimaamme, kuten Bordeaux, Malaga, Madeira ja Portviini, sekä hiivan ravinteisiin ja käymisen aktivaattoreihin, kuten Klarowin Turbo ja kaliummetabisulfiitti viinirypäleen ja viinin vakauttamiseen. Tarjoamme myös kestäviä hedelmäpuristimia, viinirypäleiden suodattimia eri kooissa ja mittaustyökaluja ja indikaattoreita, joiden avulla voit tehdä ajoissa interventioita viinisi ominaisuuksien optimointiin. Harkitse edullisia ja luotettavia lakmustestiliuskojamme, lämpömittareita, refraktometrejä, happamittareita ja alkoholimittareita. Lisäksi valikoimassamme on ilmalukkoja, karahvin ja dame jeanne -korkkeja, syphoneja ja valmiille tuotteillesi - tyylikkäitä pulloja ja karahveja, käteviä pullonavaajia ja mukautettavia pullo-etikettejä. Älä unohda viinilasiamme, jotka voivat muuttaa kellarisi aidoksi viinitilaksi. Älä odota enää; sukella verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja löydä muita aarteita, jotka odottavat sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi ostoksille mukavuudella, nopeudella ja helposti. Kaikki mitä tarvitset viininvalmistusintoimesi ruokkimiseen, löytyy täältä. Hallitse viininvalmistuksen taito parhaiden lisävarusteidemme avulla!