• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Pelargonfrön

Upptäck en värld av livfulla färger och tidlös skönhet i vår Geranium, Pelargonium frökategori. Ofta kallad "balkongernas drottning," är pelargon en växt som utmärker sig för sin exceptionella kvalitet. Våra pelargonfrön kommer uteslutande från pålitliga, högkvalitativa producenter, vilket garanterar dig en blomstrande skörd. Välj bland en bred palett av pelargonvarianter, var och en med unika blomfärger, och designa enkelt en fantastisk arrangemang som kommer att pryda din balkong eller inomhusutrymmen från vårens början till höstens första frost.

Vårt främsta rekommendation? Den rödblommiga pelargonen, perfekt för att lägga till en färgstänk i balkonglådor, krukor på terrasser och till och med inomhus. Denna iögonfallande sort passar vackert ihop med pelargonen som producerar stora, vita blommor arrangerade i slående skärmar. Om du letar efter något annorlunda, överväg den rosa-orangea pelargonen som trivs i både krukor och blomsterrabatter. Glöm inte heller den murgrönebladiga pelargonen; dess enskilda, flerfärgade blommor excellerar i hängande korgar och kommer att lägga till en färgstänk i ditt hem och omgivningar från vår till höst. Bladen på denna sort har också dekorativt värde, de skimrar i ljuset och liknar murgröneblad, enligt sitt namn.

Geranium, Pelargonium frön är relativt enkla att odla, vilket gör dem till ett idealiskt val för både erfarna trädgårdsmästare och nybörjare. Det är dock viktigt att plantera dem i väldränerad, bördig jord. Vattning bör ske regelbundet — varannan dag, eller dagligen under varmare perioder — men undvik att spreja bladen, eftersom det kan leda till röta. Lita på oss, dessa växter är en värdig investering för varje trädgård eller hem.