• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Subcategorieën

Productfilters

Prijs

Pelargonium, geranium zaden

Ontdek een wereld van levendige kleuren en tijdloze schoonheid in onze categorie Pelargonium, Geranium zaden. Vaak aangeduid als de "koningin van de balkons," is pelargonium een plant die opvalt door zijn uitzonderlijke kwaliteit. Onze pelargoniumzaden komen uitsluitend van vertrouwde, eersteklas producenten, waardoor je verzekerd bent van een weelderige bloei. Kies uit een breed scala aan pelargoniumvariëteiten, elk met unieke tinten bloemen, en ontwerp moeiteloos een prachtige compositie die je balkon of binnenruimtes zal sieren vanaf het begin van de lente tot de eerste herfstvorst.

Onze topaanbeveling? De roodbloeiende pelargonium, perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur aan balkonbakken, potten op terrassen en zelfs in je huis. Deze in het oog springende variëteit combineert prachtig met de pelargonium die grote, witte bloemen produceert, gerangschikt in opvallende schermen. Als je op zoek bent naar iets anders, overweeg dan de roze-oranje pelargonium die zowel in potten als in bloembedden gedijt. Over het hoofd gezien mag ook de klimopbladige pelargonium niet worden; zijn enkele, veelkleurige bloemen doen het uitstekend in hangmanden en voegen een vleugje kleur toe aan je huis en omgeving van lente tot herfst. De bladeren van deze variëteit bieden ook sierwaarde, ze schitteren in het licht en lijken op klimopbladeren, getrouw aan zijn naam.

Pelargonium, Geranium zaden zijn relatief eenvoudig te kweken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Het is echter essentieel om ze in goed doorlatende, vruchtbare grond te planten. Water geven moet consistent zijn—elke twee dagen, of dagelijks tijdens warmere periodes—maar vermijd het besproeien van de bladeren, aangezien dit kan leiden tot rot. Vertrouw ons, deze planten zijn een waardevolle investering voor elke tuin of huis.