• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Muskátli vetőmag

Fedezze fel a ragyogó színek és időtlen szépség világát a mi Muskátli, Pelargonium vetőmag kategóriánkban. Gyakran nevezik "erkélyek királynőjének," a pelargon egy olyan növény, amely kiemelkedik rendkívüli minősége miatt. Muskátli vetőmagjaink kizárólag megbízható, magas színvonalú termelőktől származnak, így garantálva a bőséges virágzást. Válasszon a pelargon számos fajtája közül, mindegyik egyedi virágszínárnyalatokat kínál, és könnyedén tervezzen lenyűgöző elrendezést, amely tavasz elejétől az ősz első fagyáig díszíti az erkélyét vagy belső tereit.

Az első számú ajánlatunk? A piros virágú pelargon, amely tökéletesen alkalmas egy színes pötty hozzáadására az erkélyládákhoz, teraszi cserepekhez és még a lakásban is. Ez a feltűnő fajta gyönyörűen harmonizál a pelargon fajtával, amely nagy, fehér virágokat termel, lenyűgöző ernyőkben rendezve. Ha valami különlegeset keres, tekintse meg a rózsaszín-narancs pelargont, amely jól érzi magát mind cserépben, mind virágágyásban. Ne hagyja figyelmen kívül az ibolyalevelű pelargont sem; egyedi, többszínű virágai kitűnnek a függő kosarakban és tavasztól őszig színt visznek otthonába és környezetébe. A növény levelei is dekoratív értékkel bírnak, fényben csillognak és ibolyalevelekre emlékeztetnek, ahogy azt a neve is sugallja.

A Muskátli, Pelargonium vetőmagok viszonylag könnyen termeszthetők, így ideális választás mind a tapasztalt, mind a kezdő kertészek számára. Fontos azonban, hogy jól vízáteresztő, termékeny talajba ültessük őket. Az öntözésnek következetesnek kell lennie — minden második nap, vagy a melegebb időszakokban naponta —, de kerülje a levelek permetezését, mert ez rothadáshoz vezethet. Bízzon bennünk, ezek a növények érdemes beruházást jelentenek minden kertbe vagy otthonba.