• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
Ár

Muskátli vetőmag

Kerti áruházunkban pelargonium (geránium) magokat talál. Ezt a növényt gyakran az erkély királynőjének nevezik. A Pelargonium magjai kiváló minőségűek, mivel csak híres gyártóktól származnak. Számos, különböző színű virágzással rendelkező pelargonium fajtából választhat. Ennek a széles választéknak köszönhetően könnyedén létrehozhat egy kiváló kompozíciót, amely kora tavasztól az első őszi fagyokig díszíti az erkélyt vagy az otthoni belső teret.

Javasoljuk a vörös virágos pelargóniumot, amely a teraszon és az otthonban mindenféle erkélyes dobozban és edényben jól néz ki. Ez a fajta közterületet is díszíthet. Összhangban van a nagy fehér virágokkal, amelyek lenyűgöző köldökzsinórokba gyűltek össze. Azt is javasoljuk, hogy próbálja ki a rózsaszín-narancssárga pelargóniumot, amely mind a cserépben, mind a virágágyásokban ültethető. Ivy-leaf pelargonium, amely egyedülálló, többszínű virágzást eredményez, virágzó kosarakban virágzik, és tavasztól őszig díszíti az otthoni belső teret és a környéket. A levelek is dekoratív értéket mutatnak - ragyognak és hasonlítanak a borostyán levelekre, így a névre.

A pelargonium meglehetősen igénytelen a termesztésben, és nem okozhat gondot még a tapasztalatlan kertészeknek sem. Emlékeznünk kell azonban, hogy az áteresztő, termékeny talajban kell nőnie. Két naponta meg kell vízzel és még naponta melegebb időszakokban. Ne szórjuk vízzel, mert ez gyakran rothadáshoz vezet.