• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme pelargonija

Otkrijte svijet živih boja i bezvremenske ljepote u našoj kategoriji Sjeme pelargonija. Pelargonium, često nazivan "kraljicom balkona," ističe se svojom izvanrednom kvalitetom. Naše sjeme pelargonija dolazi isključivo od pouzdanih i vrhunskih proizvođača, osiguravajući vam raskošno cvjetanje. Izaberite iz široke palete sorti pelargonija, svaka sa jedinstvenim nijansama cvjetova, i bez napora dizajnirajte zapanjujući aranžman koji će uljepšati vaš balkon ili unutarnje prostore od početka proljeća do prvih mrazeva u jesen.

Naša top preporuka? Crvenocvjetna pelargonija, savršena za dodavanje eksplozije boje na balkonske kutije, posude na terasama i čak i unutar vašeg doma. Ova atraktivna sorta prekrasno se slaže s pelargonijom koja proizvodi velike bijele cvjetove raspoređene u zapanjujućim štitovima. Ako tražite nešto drugačije, razmislite o ružičasto-narančastoj pelargoniji koja uspijeva i u posudama i na cvjetnim gredicama. Nemojte zanemariti ni pelargoniju s lišćem koje podsjeća na bršljan; njezini pojedinačni, višebojni cvjetovi izvrsno će izgledati u visećim košarama i dodati šarenilo vašem domu i okolini tijekom proljeća i jeseni. Lišće ove sorte također ima ukrasnu vrijednost, sjaji na svjetlu i podsjeća na lišće bršljana, kao što samo ime govori.

Sjeme pelargonija relativno su lako uzgajati, što ih čini idealnim izborom za iskusne vrtlare i one koji su tek počeli. Međutim, ključno je da ih posadite u dobro drenirano i plodno tlo. Zalijevanje treba biti dosljedno - svaka dva dana ili čak svakodnevno tijekom toplijih razdoblja - ali izbjegavajte prskanje lišća, jer to može dovesti do truljenja. Vjerujte nam, ove su biljke vrijedna investicija za svaki vrt ili dom.