• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Герани, семена от пеларгония

Открийте свят на ярки цветове и безвременна красота в нашата категория Герани, семена от пеларгония. Пеларгонията, често наричана "царицата на балконите", се отличава с изключително високо качество. Семената за пеларгонии в нашия магазин идват единствено от доказани и водещи производители, гарантирайки ви буйно цъфтеже. Изберете от широка гама от сортове пеларгонии, всеки с уникални цветове на цветята, и лесно създайте страхотна композиция, която ще украси балкона или вътрешните ви пространства от началото на пролетта до първите слани на есента.

Нашата топ препоръка? Червеноцъфтящата пеларгония, идеална за добавяне на цвят в кашпи и саксии на балкони, тераси и дори в дома ви. Този завладяващ сорт се съчетава прекрасно с пеларгонията, която произвежда големи, бели цветя, подредени в ефектни зонтики. Ако търсите нещо различно, обмислете розово-оранжевата пеларгония, която процъфтява както в саксии, така и на лехи. Не пренебрегвайте и пеларгонията с листа като на бръшлян; едноцветните й, многоцветни цветя са идеални за окачени кошници и ще добавят цвят към дома и околната среда през пролетта и есента. Листата на този сорт също предлагат декоративна стойност, светещи на светлината и приличащи на листа от бръшлян, верни на името си.

Герани, семена от пеларгония са относително лесни за отглеждане, което ги прави идеален избор както за опитни градинари, така и за начинаещи. Важно е обаче да ги засадите в добре дренирана, плодородна почва. Залеянето трябва да е редовно - на всеки два дни или всеки ден през по-горещите периоди, но избягвайте да пръскате листата, тъй като това може да доведе до гниене. Вярвайте ни, тези растения са стойнощна инвестиция за всеки дом или градина.