• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Pelargonit siemenet

Löydä värikkään ja ajattoman kauneuden maailma puutarhakauppamme Pelargonit, Geranium siemenet -kategoriaan. Pelargonit, joita usein kutsutaan "parvekkeiden kuningattareksi", ovat poikkeuksellisen laadukkaita kasveja. Pelargonin siemenemme tulevat yksinomaan luotettavilta, huippuluokan tuottajilta, taaten sinulle upeat kukinnot. Valitse laajasta pelargoni-lajikkeiden valikoimasta, joka tarjoaa ainutlaatuisia kukkien sävyjä, ja suunnittele helposti upea asetelma, joka koristaa parveketta tai sisätiloja kevään tuloista syksyn ensimmäisiin pakkasiin saakka.

Suosituksemme? Punakukkainen pelargoni, joka on täydellinen lisäämään väripilkun parvekelaatikoihin, terassin ruukkuihin ja jopa kotisi sisätiloihin. Tämä silmiinpistävä lajike sopii kauniisti yhteen suurikukkaisen, valkoisen pelargonin kanssa, joka tuottaa näyttäviä kukkavihkuroita. Jos etsit jotain erilaista, harkitse vaaleanpuna-oranssia pelargonia, joka viihtyy sekä ruukuissa että kukkapenkeissä. Älä unohda murattilehtistä pelargoniaa; sen yksittäiset, moniväriset kukat ovat ihanteellisia roikkuvissa korissa ja lisäävät väriä kotiisi ja ympäristöösi keväästä syksyyn. Tämän lajikkeen lehdet tarjoavat myös koristeellista arvoa, ne kimaltelevat valossa ja muistuttavat muratin lehtiä, kuten nimikin kertoo.

Pelargonien, Geranium siementen kasvattaminen on suhteellisen helppoa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä kokeneille puutarhureille että aloittelijoille. On kuitenkin tärkeää istuttaa ne hyvin vettä läpäisevään, ravinteikkaaseen maaperään. Kastelun tulisi olla säännöllistä—joka toinen päivä tai päivittäin kuumina kausina—mutta vältä lehtien suihkuttamista, koska se voi johtaa mätänemiseen. Luota meihin, nämä kasvit ovat arvokas sijoitus mihin tahansa puutarhaan tai kotiin.