• $170.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Geranium, Pelargonium siemenet

Löydät pelargonium (geranium) siemenet puutarhakaupastamme. Tätä laitosta kutsutaan usein parvekkeiden kuningattareksi. Pelargonium-siemenet erottuvat korkeasta laadusta, koska ne tulevat vain tunnetuilta tuottajilta. Voit valita lukuisista pelargonium-lajikkeista, joiden kukinta on erilainen. Tämän laajan valinnan ansiosta voit helposti luoda erinomaisen koostumuksen, joka koristaisi parvekkeesi tai kodin sisätilat alkukeväästä ensimmäiseen syksyyn.

Suosittelemme, että terassilla ja kotona avautuvat kaikenlaiset parvekekotelot ja kattilat näyttävät punaisesta kukkasta. Tämä lajike voi myös koristaa julkista tilaa. Se sopii yhteen pelargonium-lajikkeen kanssa, joka tuottaa suuria valkoisia kukkia, jotka on koottu vaikuttaviin umbelsiin. Suosittelemme myös kokeilemaan vaaleanpunainen-oranssi pelargoniumia, joka voidaan istuttaa sekä ruukuihin että kukkapenkkiin. Ivy-leaf pelargonium, joka kehittää yksittäisiä, monivärisiä kukintoja kukoistaa roikkuvat korit ja koristavat kodin sisätilojen ja läheisyyden keväästä syksyyn. Sen lehdet ovat myös koristeellisia - ne loistavat ja muistuttavat muratti-lehtiä, ja tästä syystä nimi.

Pelargonium on viljelyssä melko vaatimaton eikä saa aiheuttaa vaikeuksia jopa kokematon puutarhuri. Meidän pitäisi kuitenkin muistaa, että sen pitäisi kasvaa läpäisevässä, hedelmällisessä maaperässä. Sinun pitäisi vedellä sitä kahden päivän välein ja jopa päivittäin kuumempina aikoina. Älä ripottele sitä vedellä, koska tämä johtaa usein mätänemiseen.