Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Гераниум, Пеларгониум семена

У нашој башти наћи ћете сјеменке пеларгониум (гераниум). Ова биљка се често назива краљица балкона. Пеларгонијумске семенке истичу се високим квалитетом, јер долазе само од реномираних произвођача. Можете бирати између бројних сорти пеларгонија са цветовима различитог обојења. Захваљујући овом великом избору лако можете створити одличну композицију која ће украсити ваш балкон или унутрашњи ентеријер од раног пролећа до првих мраза у јесен.

Препоручујемо пеларгонијум црвених цветова који би на терасама и код куће изгледао одлично на балконским кутијама и посудама свих врста. Ова сорта такође може украсити јавни простор. Усклађује се са сортом пеларгоније која производи велике беле цветове сакупљене у импресивним умбелс. Такође вам предлажемо да пробате ружичасто-наранџасти пеларгонијум који се може посадити иу лонцима и на цветним гредицама. Пеларгонијум са бршљаном који развија једноструке, разнобојне цветове ће напредовати у висећим корпама и украсити унутрашњи ентеријер и околину од пролећа до јесени. Његови листови такође представљају декоративну вредност - сјаје и личе на лишће бршљана, отуда и име.

Пеларгонијум је прилично незахтјеван у култивацији и не би требало да изазива било какве проблеме чак ни неискусним баштованима. Ипак, треба запамтити да би требало да расте у пропустљивом, плодном земљишту. Треба је заливати свака два дана, па чак и дневно у топлијим периодима. Немојте је прскати водом, јер то често доводи до труљења.