• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Citrus växtgödselmedel

Utforska vår underkategori av Citrusväxtgödsel, avsedd för entusiaster av krukväxter som citron, apelsin och mandarinträd. Dessa dekorativa miniträd, perfekta för hemmiljöer, kan erbjuda dig aromatiska, vackra frukter med rätt vård. Ivrig att bevittna dessa imponerande odlingsresultat? Välj våra citrusgödselmedel. En lämplig produkt bör innehålla rikligt med kväve, kalium och fosfor, tillsammans med en balanserad blandning av mikronäringsämnen, för att möta citrusträdens grundläggande behov. Vår trädgårdsbutik erbjuder ett brett sortiment av citrusgödselmedel, inklusive toppmärken, för att säkerställa kvalitet och mångfald.

Vi är stolta över att presentera produkter som Agrecol Citrusgödsel och Biopon Citrusgödsel, utformade för enkel applicering under rutinmässig vattning, allt till oslagbara priser. Substral Citrusgödsel, ett koncentrat för 35 liter lösning, utmärker sig för sin effektivitet och snabba näringsfrisättning. För dem som inte kan mata sina växter regelbundet är Compo Citrusnäring med engångsapplikator idealisk. Klipp bara av spetsen, sätt in applikatorn i krukan och åk på semester utan bekymmer. Detta säkerställer en kontinuerlig fyra veckors näringsförsörjning till dina citron- och apelsinträd. Dessutom erbjuder vår butik högkvalitativ Compo-jord för medelhavsväxter, berikad med Compo-Plus, lerjord, humus och en långsam frisättande startgödsel. Denna jord är idealisk för odling av citrusväxter, olivträd, stockrosor, lavendel, fikonträd och andra medelhavsväxter.

Beställ från vår onlinebutik för att få tillgång till premiumprodukter till bra priser. Pålitligheten, effektiviteten och den omedelbara effekten av våra citrusgödselmedel låter dig fullt ut njuta av dessa dekorativa, exotiska växter. Våra produkter är designade för framgång - prova dem redan idag!