• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Citrus växtgödselmedel

Citrusväxtgödselmedel bildar en underkategori som omfattar vårt erbjudande till ägare av kruka citron-, apelsin- och mandarinträd. Dessa exceptionellt prydnads miniträd växer bra i hemliga förhållanden och om du tar hand om dem kommer de också att belöna dig med aromatisk, magnifik frukt. Kan du inte vänta med att se dessa spektakulära odlingsresultat? Utrusta dig med citrusgödselmedel. En produkt, vars innehåll helt motsvarar de grundläggande behoven hos citrusträd, bör innehålla tillräckligt med kväve, kalium och fosfor, medan en balanserad dos av mikronäringsämnen inte heller får missa. Det finns ett brett utbud av citrusgödselmedel på marknaden - du hittar produkter från de mest kända tillverkarna här i vår trädgårdshandel!

Vi erbjuder Agrecol Citrus Gödsel och Biopon Citrus Gödsel, avsedda för komplettering av planer under rutinvattning, till exceptionellt konkurrenskraftiga priser. Substral Citrus Gödselmedel - koncentrat för 35 liter färdig lösning sticker ut med utmärkt effektivitet och snabb frisättning av näringsämnen. Om du inte kan mata dina växter regelbundet, köp Compo Citrus näringsämnet i en engångsapplikator. Klipp av spetsen, placera applikatorn i potten och åka iväg på semester utan bekymmer. Dina citron- och apelsinträd matas kontinuerligt under fyra veckor. Vår butik erbjuder professionell högkvalitativ Compo-jord för medelhavsväxter, berikad med Compo-Plus-agenten, lerjord, humus och långsamt frigjord startgödsel. Du kan använda den framgångsrikt vid odling av citrusträd, olivträd, rosmallows, lavendel, fikonträd och många andra växter som kommer från Medelhavet.

Gör en beställning i vår webbutik för att köpa premiumklassprodukter till överkomliga priser. Tillförlitlighet, effektivitet och omedelbar påverkan av våra citrusgödselmedel gör att du kan njuta av dessa exotiska prydnadsväxter. Våra produkter låter dig lyckas - prova det fortfarande idag!