• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Цитрусови торове за растения

Разгледайте нашата подкатегория Торове за цитрусови растения, предназначена за любителите на саксийни лимонови, портокалови и мандаринови дръвчета. Тези декоративни мини дървета, идеални за домашни условия, могат да ви предложат ароматни, красиви плодове при правилна грижа. Жадувате да видите тези впечатляващи резултати от отглеждането? Изберете нашите торове за цитрусови растения. Подходящият продукт трябва да съдържа достатъчно азот, калий и фосфор, както и балансирана смес от микроелементи, за да отговори на основните нужди на цитрусовите дървета. Нашият магазин за градинарство предлага разнообразие от торове за цитрусови растения, включително водещи марки, осигурявайки качество и разнообразие.

Гордеем се да представим продукти като тора за цитрусови растения на Agrecol и Biopon, предназначени за лесно приложение по време на рутинното поливане, всички на ненадминати цени. Торът за цитрусови растения на Substral, концентрат за 35 литра разтвор, се отличава със своята ефективност и бързо освобождаване на хранителни вещества. За тези, които не могат редовно да хранят растенията си, хранителната добавка за цитрусови растения на Compo с еднократен апликатор е идеална. Просто отрежете върха, поставете апликатора в саксията и заминете на почивка без грижи. Това осигурява непрекъснато четириседмично подхранване на вашите лимонови и портокалови дървета. Освен това, нашият магазин предлага висококачествена почва Compo за средиземноморски растения, обогатена с Compo-Plus, глина, хумус и бавно освобождаващ се стартов тор. Тази почва е идеална за отглеждане на цитрусови дървета, маслинови дръвчета, хибискуси, лавандула, смокини и други средиземноморски видове.

Поръчайте от нашия онлайн магазин, за да получите достъп до продукти от най-висок клас на страхотни цени. Надеждността, ефективността и незабавното въздействие на нашите торове за цитрусови растения ви позволяват да се наслаждавате изцяло на тези декоративни, екзотични растения. Нашите продукти са създадени за успех - опитайте ги още днес!