• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Цитрусови торове за растения

Цитрусовите торове за растения образуват подкатегория, която обхваща нашата оферта за собствениците на дървета с лимон, портокал и мандарина. Тези изключително декоративни мини-дървета растат добре в домашни условия и ако се грижите правилно за тях, те също ще ви възнаградят с ароматни, великолепни плодове. Нямам търпение да видя тези впечатляващи резултати от отглеждането? Оборудвайте се с цитрусови торове. Продукт, чието съдържание напълно съответства на основните нужди на цитрусовите дървета, трябва да съдържа достатъчно азот, калий и фосфор, докато не може да се пропусне и балансирана доза микроелементи. На пазара се предлага голямо разнообразие от цитрусови торове - тук в нашия градински магазин ще намерите продукти от най-известните производители!

Ние предлагаме цитрусови торове Agrecol и Biopon цитрусови торове, предназначени за допълване на планове по време на рутинно поливане, на изключително конкурентни цени. Субстралният цитрусов тор - концентрат за 35 литра готов за употреба разтвор се откроява с отлична ефективност и бързо освобождаване на хранителни вещества. Ако не можете да захранвате редовно растенията си, закупете хранителното вещество Compo Citrus в апликатор за еднократна употреба. Изрежете върха, поставете апликатора в саксията и си отидете за почивка без никакви притеснения. Вашите лимонови и портокалови дървета ще бъдат непрекъснато хранени в продължение на четири седмици. Нашият магазин предлага професионална, висококачествена Compo почва за средиземноморски растения, обогатена с агент Compo-Plus, глинеста почва, хумус и бавно освободен стартов тор. Можете успешно да го използвате при отглеждане на цитрусови дървета, маслинови дървета, розови слези, лавандула, смокини и много други растения, идващи от Средиземно море.

Направете поръчка в нашия онлайн магазин, за да закупите продукти от първокласен клас на достъпни цени. Надеждността, ефективността и непосредственото въздействие на нашите цитрусови торове ви позволяват да се насладите напълно на тези декоративни, екзотични растения. Нашите продукти ви позволяват да успеете - изпробвайте и днес!