• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива из биљака агрума

Ђубрива из агрума чине поткатегорију која обухвата нашу понуду за власнике дрвећа лимуна, поморанџе и мандарина. Ово изузетно украсно мини дрвеће добро успева у кућним условима и ако се правилно бринете о њима, такође ће вас наградити ароматичним, величанственим воћем. Једва чекам да видим ове спектакуларне резултате култивације? Опремите се лимунским ђубривима. Производ који својим садржајем у потпуности одговара основним потребама стабала цитруса треба да садржи довољно азота, калијума и фосфора, а не сме се пропустити ни уравнотежена доза микроелемената. На тржишту је доступна широка палета лимунских ђубрива - у нашој баштенској продавници наћи ћете производе најпознатијих произвођача!

Нудимо агрокол агрокол и биопон цитрусно ђубриво, намењене допуњавању планова током рутинског заливања, по изузетно конкурентним ценама. Субстрално цитрусно ђубриво - концентрат за 35 литара раствора спремног за употребу истиче се одличном ефикасношћу и брзим ослобађањем хранљивих састојака. Ако не можете редовно да храните биљке, купите храњиве састојке Цомпо Цитрус у апликатору за једнократну употребу. Исеците врх, ставите апликатор у лонац и без бриге отиђите на одмор. Дрвеће лимуна и поморанџе непрекидно ће се хранити током четири недеље. Наша продавница нуди професионално, висококвалитетно Цомпо земљиште за медитеранске биљке, обогаћено средством Цомпо-Плус, иловачом, хумусом и полако испуштеним стартер ђубривом. Можете га успешно користити у узгоју цитруса, маслина, слеза, лаванде, смокава и многих других биљака које долазе са Медитерана.

Направите поруџбину у нашој интернет продавници како бисте купили производе врхунске класе по приступачним ценама. Поузданост, ефикасност и непосредни утицај наших цитрусних ђубрива омогућавају вам да у потпуности уживате у овим украсним, егзотичним биљкама. Наши производи вам омогућавају да успете - испробајте и данас!

Nema proizvoda u ovom odeljku