Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива из биљака агрума

Ђубрива из агрума чине поткатегорију која обухвата нашу понуду за власнике дрвећа лимуна, поморанџе и мандарина. Ово изузетно украсно мини дрвеће добро успева у кућним условима и ако се правилно бринете о њима, такође ће вас наградити ароматичним, величанственим воћем. Једва чекам да видим ове спектакуларне резултате култивације? Опремите се лимунским ђубривима. Производ који својим садржајем у потпуности одговара основним потребама стабала цитруса треба да садржи довољно азота, калијума и фосфора, а не сме се пропустити ни уравнотежена доза микроелемената. На тржишту је доступна широка палета лимунских ђубрива - у нашој баштенској продавници наћи ћете производе најпознатијих произвођача!

Нудимо агрокол агрокол и биопон цитрусно ђубриво, намењене допуњавању планова током рутинског заливања, по изузетно конкурентним ценама. Субстрално цитрусно ђубриво - концентрат за 35 литара раствора спремног за употребу истиче се одличном ефикасношћу и брзим ослобађањем хранљивих састојака. Ако не можете редовно да храните биљке, купите храњиве састојке Цомпо Цитрус у апликатору за једнократну употребу. Исеците врх, ставите апликатор у лонац и без бриге отиђите на одмор. Дрвеће лимуна и поморанџе непрекидно ће се хранити током четири недеље. Наша продавница нуди професионално, висококвалитетно Цомпо земљиште за медитеранске биљке, обогаћено средством Цомпо-Плус, иловачом, хумусом и полако испуштеним стартер ђубривом. Можете га успешно користити у узгоју цитруса, маслина, слеза, лаванде, смокава и многих других биљака које долазе са Медитерана.

Направите поруџбину у нашој интернет продавници како бисте купили производе врхунске класе по приступачним ценама. Поузданост, ефикасност и непосредни утицај наших цитрусних ђубрива омогућавају вам да у потпуности уживате у овим украсним, егзотичним биљкама. Наши производи вам омогућавају да успете - испробајте и данас!

Nema proizvoda u ovom odeljku