• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Citrusfák Műtrágyái

Fedezze fel Citrusnövény Trágyák alcsoportunkat, amely a cserépben nevelt citrom-, narancs- és mandarinfák rajongóinak szól. Ezek a dekoratív minifák, tökéletesek otthoni környezetbe, aromás, szép gyümölcsöket hozhatnak megfelelő gondozással. Izgatottan várja a lenyűgöző termesztési eredményeket? Válassza citrus trágyáinkat. Egy megfelelő terméknek bőséges nitrogént, káliumot és foszfort kell tartalmaznia, valamint kiegyensúlyozott mikrotápanyag-keveréket, hogy kielégítse a citrusfák alapvető igényeit. Kertészeti boltunk széles választékban kínál citrus trágyákat, beleértve a legjobb márkákat is, ezzel biztosítva a minőséget és változatosságot.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket kínálunk, mint az Agrecol Citrus Trágya és a Biopon Citrus Trágya, amelyeket a rutinszerű öntözés során könnyen alkalmazhatóak, mindezt verhetetlen áron. A Substral Citrus Trágya, egy 35 literes oldathoz való koncentrátum, hatékonyságával és gyors tápanyagkioldódásával tűnik ki. Azok számára, akik nem tudják rendszeresen táplálni növényeiket, a Compo Citrus tápanyag egyszer használatos applikátorral ideális. Csak vágja le a tetejét, helyezze be a cserépbe, és menjen nyaralni gondtalanul. Ez biztosítja a citrom- és narancsfái folyamatos, négyhetes tápanyagellátását. Emellett üzletünk magas minőségű Compo földet kínál mediterrán növényekhez, Compo-Plus-szal, agyaggal, humusszal és lassan felszabaduló indító trágyával gazdagítva. Ez a föld kiválóan alkalmas citrusfák, olajfák, mályvacserjék, levendula, fügefák és más mediterrán fajok termesztésére.

Rendeljen online boltunkból, hogy hozzáférjen prémium termékeinkhez kiváló áron. Citrus trágyáink megbízhatósága, hatékonysága és azonnali hatása lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze ezeket a dísznövényeket és egzotikus növényeket. Termékeink a sikerre vannak tervezve - próbálja ki őket még ma!