• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Citrus műtrágyák

A citrus növényi műtrágyák alkategóriát alkotnak, amely magában foglalja a cserepes citrom, narancs és mandarin fák tulajdonosainak kínálatunkat. Ezek a kivételesen díszes mini-fák jól nőnek otthoni körülmények között, és ha megfelelő gondot fordít rájuk, akkor aromás, csodálatos gyümölcsökkel is megjutalmazzák. Alig várom, hogy lássa ezeket a látványos termesztési eredményeket? Szerelje fel magát citrus műtrágyákkal. Egy terméknek, amely teljes mértékben megfelel a citrusfák alapvető szükségleteinek, elegendő mennyiségű nitrogént, káliumot és foszfort kell tartalmaznia, ugyanakkor a mikrotápanyagok kiegyensúlyozott adagja sem maradhat el. A piacon sokféle citrus műtrágya áll rendelkezésre - a legnevesebb gyártók termékeit itt találja kertészeti üzletünkben!

Kínálunk az Agrecol Citrus műtrágyát és a Biopon Citrus műtrágyát, amelyek a rutinszerű öntözés során a tervek kiegészítésére szolgálnak, kivételesen versenyképes áron. A Substral Citrus Trágya - koncentrátum 35 liter kész oldathoz kiváló hatékonysággal és a tápanyagok gyors felszabadulásával tűnik ki. Ha nem tudja rendszeresen táplálni növényeit, akkor vásárolja meg a Compo Citrus tápanyagot egy eldobható applikátorban. Vágja le a hegyét, helyezze az applikátort az edénybe, és aggodalom nélkül menjen el nyaralni. Citrom- és narancsfáit négy héten keresztül folyamatosan táplálják. Üzletünk professzionális, kiváló minőségű Compo talajt kínál a mediterrán növények számára, gazdagítva a Compo-Plus szerrel, vályoggal, humusszal és lassan felszabaduló starter műtrágyával. Sikeresen felhasználhatja citrusfák, olajfák, rózsa mályva, levendula, fügefák és sok más, a Földközi-tengerről származó növény termesztésére.

Rendeljen online áruházunkban, hogy prémium kategóriás termékeket vásároljon megfizethető áron. A citrus műtrágyák megbízhatósága, hatékonysága és azonnali hatása lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse ezeket a díszes, egzotikus növényeket. Termékeink segítségével sikerülhet - próbálja ki még ma!