• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za agrume

Gnojiva od agruma čine potkategoriju koja obuhvaća našu ponudu za vlasnike stabala limuna, naranče i mandarina. Ovo izuzetno ukrasno mini drveće dobro uspijeva u kućnim uvjetima i ako se pravilno brinete o njima, nagradit će vas i aromatičnim, veličanstvenim plodom. Jedva čekam vidjeti ove spektakularne rezultate uzgoja? Opremite se limunskim gnojivima. Proizvod koji svojim sadržajem u potpunosti odgovara osnovnim potrebama stabala citrusa trebao bi sadržavati dovoljno dušika, kalija i fosfora, a ne smije se propustiti ni uravnotežena doza mikroelemenata. Na tržištu je dostupna široka paleta limunskih gnojiva - ovdje u našoj vrtnoj trgovini naći ćete proizvode najpoznatijih proizvođača!

Nudimo agrokol gnojivo Agrecol i citronsko gnojivo Biopon, namijenjeno dopunjavanju planova tijekom rutinskog zalijevanja, po izuzetno konkurentnim cijenama. Substralno gnojivo od citrusa - koncentrat za 35 litara otopine spremne za upotrebu ističe se izvrsnom učinkovitošću i brzim oslobađanjem hranjivih sastojaka. Ako ne možete redovito hraniti biljke, kupite hranjivu tvar Compo Citrus u aplikatoru za jednokratnu upotrebu. Izrežite vrh, stavite aplikator u lonac i bez brige otiđite na odmor. Vaša stabla limuna i naranče neprekidno će se hraniti tijekom četiri tjedna. Naša trgovina nudi profesionalno, visokokvalitetno Compo tlo za mediteransko bilje, obogaćeno sredstvom Compo-Plus, ilovačom, humusom i polako ispuštenim starter gnojivom. Možete ga uspješno koristiti u uzgoju citrusa, maslina, ruža, sljeza, lavande, smokava i mnogih drugih biljaka koje dolaze s Mediterana.

Naručite u našoj internetskoj trgovini kako biste kupili proizvode vrhunske klase po pristupačnim cijenama. Pouzdanost, učinkovitost i neposredni utjecaj naših gnojiva od citrusa omogućuju vam da u potpunosti uživate u ovim ukrasnim, egzotičnim biljkama. Naši proizvodi omogućuju vam uspjeh - isprobajte i danas!