• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za agrume

Istražite našu podkategoriju Gnojiva za citruse, namijenjenu ljubiteljima biljaka u loncima kao što su limuni, naranče i mandarine. Ova dekorativna mini stabla, savršena za domaći ambijent, mogu vam pružiti aromatične, lijepe plodove uz pravilnu njegu. Želite što prije vidjeti ove impresivne rezultate uzgoja? Odaberite naša gnojiva za citruse. Prikladan proizvod trebao bi sadržavati dovoljno dušika, kalija i fosfora, zajedno s uravnoteženim mješavinom mikronutrijenata, kako bi zadovoljio osnovne potrebe citrusnih stabala. Naš vrtlarski dućan nudi raznolik izbor gnojiva za citruse, uključujući vrhunske marke, osiguravajući kvalitetu i raznolikost.

Ponosni smo što možemo predstaviti proizvode kao što su Agrecol gnojivo za citruse i Biopon gnojivo za citruse, dizajnirane za jednostavnu primjenu tijekom redovitog zalijevanja, sve po neodoljivim cijenama. Gnojivo za citruse Substral, koncentrat za 35 litara otopine, ističe se svojom učinkovitošću i brzim otpuštanjem hranjivih tvari. Za one koji redovito ne mogu hraniti svoje biljke, idealan je jednokratni aplikator hranjivih tvari za citruse Compo. Jednostavno odrežite vrh, umetnite aplikator u lonac i odite na odmor bez brige. To osigurava kontinuiranu četverotjednu opskrbu hranjivim tvarima za vaše limunove i narančine. Osim toga, naša trgovina nudi visokokvalitetnu zemlju Compo za mediteranske biljke, obogaćenu s Compo-Plus, glinom, humusom i polako otpuštajućim početnim gnojivom. Ova zemlja je idealna za uzgoj citrusnih stabala, maslina, sljezova, lavande, smokava i drugih mediteranskih vrsta.

Naručite iz naše internetske trgovine kako biste pristupili proizvodima vrhunske klase po povoljnim cijenama. Pouzdanost, učinkovitost i trenutačni učinak naših gnojiva za citruse omogućuju vam da u potpunosti uživate u ovim dekorativnim, egzotičnim biljkama. Naši proizvodi su dizajnirani za uspjeh - isprobajte ih već danas!